Luk

Mattsson blev flået ud: Forstår træneren

| Æresdivisionen | 7 kommentarer

Infoboks

RKC Waalwijk - Nijmegen
Æresdivisionen (05/12)
Oddset 2,75 3,45 2,40
bet365 2,80 3,40 2,50

Magnus Mattsson har fået en svær start i Nijmegen efter skiftet fra Silkeborg. Han forstår godt, at træneren måtte skifte ham ud efter 25 minutters spil mod Ajax. 

Efter at have brændt NordicBet Ligaen af i seneste sæson for Silkeborg og dermed været stærkt medvirkende til, at klubben rykkede op i 3F Superligaen, så blev Magnus Mattsson solgt til hollandske Nijmegen. 

Her har han dog ikke fået en drømmestart. Det erkender han selv til det hollandske medie De Gelderlander.

- Jeg er skuffet over det niveau, jeg har vist, siden jeg skiftede hertil. Jeg forventer mere af mig selv. Jeg gør det ikke så godt til træning og kamp, som jeg ønsker. Jeg har brug for lidt mere tid til at vænne mig til det hele. Forhåbentligt er vi snart forbi det. Uanset hvad så motiverer det mig til at arbejde hårdere.

Mattsson startede ellers inde i sæsonens første kamp mod Ajax, men blev flået ud i det 25. minut, da han og holdkammeraterne allerede var bagud med 0-4. 

- Jeg tror, at alle vil være skuffede over at blive skiftet ud efter 25 minutter. Jeg forstår trænerens beslutning. Noget skulle ændres. Desværre blev jeg ofret for det, men jeg accepterer det. Sådan ting er en del af livet som professionel fodboldspiller, fortæller Magnus Mattsson. 

Fredag aften startede han ude, men fik den sidste halve time i 2-0-sejren over Zwolle. 


Af Andreas Roesen

7 kommentarer

spartan 12:39          
Det er alligevel sjældent at man hører folk sige, at de ikke er gode nok til træning
grumblesnake 12:44          
Jeg synes der bliver lidt overdrevet at sige at starten har været så katastrofal. Han har spillet to kampe. I sin debut bliver han smidt for Ajax løver og i den næste har han et rigtig fint indhop mod Zwolle.

Egentlig ret fedt at han (og Duelund) har fået muligheden for at være holdkammerat med en dansk Æresdivision veteran som Schöne. Man kunne dårligt ønske sig en bedre læremester.
Jake4 14:37          
@grumblesnake
Giver dig fuldstændig ret. Gode ting tager ofte tid. Lad nu den unge mand bruge tid på at falde til. Både tror og håber han slår igennem i Nijmegen.
Fader Fodbold 14:47          
Der er alligevel et lille spring fra 1. division til at møde Ajax på Johan Cruyff Arena.

Mattsson er en fed spiller. Han skal nok nå at udvikle sig og få vist sig flot frem i Æresdivisionen.
Aristoteles 15:44          
Alligevel også en ret voldsom overskrift (men det genererer vel clicks) - som det er blevet omtalt (også i første omgang Bold.dk skrev om kampen), så var det af taktiske årsager! At blive flået ud er vel ikke det der er tilfældet her med Mattsson!

Han skal nok blive en gevindst for holdet - han styrede 1.div. for hårdt og har klart niveau til mere (også mere end Superliga). Så håber da det vender for ham nu her så. Kom så Mattsson. :-)
Desrouleaux 17:04          
Når Magnus har sine gode dage så er han kampafgørende og det kan han forhåbentligt snart også vise i Holland, ellers er han jo altid velkommen retur. Kom så Magnus.
MGPsamba 11:08          
Jeg er fuldstændig overbevist om at det nok skal blive rigtig fint.
Gode ting tager god tid.
Synes virkelig at NEC har købt/lejet spændende ind og det bliver da ekstra spændende at se hvordan de unge danskere adaptere Æresdivisionen samt hvordan SensiSchøne (ny titel) griber hele styrmandsrollen an på så lille et hold...
Torsdag 2. december