Luk

Matty Cash er blevet polsk statsborger

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Aston Villa
Premier League (11/12)
Oddset 1,23 6,60 12,00
bet365 1,22 6,50 12,00

Det polske fodboldforbund bekræfter på sin hjemmeside, at Matty Cash, som også har engelsk pas, har fået underskrevet sin ansøgning om at blive polsk statsborger.

Matty Cash spiller til daglig for Aston Villa i den engelske Premier League og har før det tørnet ud for andre engelske klubber som Nottingham Forest og Dagenham & Red.

Den 24-årige højreback er nemlig vokset op som englænder, men hos sin bedstefar har han også aner af noget polsk i familien. 

Derfor har han for år tilbage forhørt sig om muligheden for at få et polsk statsborgerskab også med sigte på at kunne spille for deres landshold.

Det har han så fået tirsdag, bekræfter det polske fodboldforbund, som også skriver, at det var spilleren selv, som opsøgte dem for år tilbage, da han spillede Championship med Nottingham Forest.

- Det bør understreges, at det var Matty, som kom til os for to eller tre år siden. Han udfyldte en profil på www.polskaut.pl og fandt sin vej til vores database af spillere, forklarer Maciej Chorazyk, som er det polske fodboldforbunds udenlandske spejderkoordinator.

Matty Cash kan dermed blive aktuel til Polens forestående kvalifikationskampe til VM i november mod Andorra og Ungarn.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december