Luk

Matuidi om PSG: Vil altid være min hjerteklub

| International | 1 kommentar
Matuidi om PSG: Vil altid være min hjerteklub
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus - Verona
Serie A (21/09)
bet365 1,14 8,00 19,00
NordicBet 1,14 8,40 22,00
Oddset 1,14 8,20 19,00

Blaise Matuidi er glad i Juventus og afviser rygterne, der sendte ham til PSG, som han kalder for sin hjerteklub. Det siger han ifølge Football Italia.

Blaise Matuidi var fortsat Juventus-spiller, da transfervinduet mandag smækkede i, selv om den franske midtbanespiller længe har været kædet kraftigt sammen med et skifte tilbage til PSG, som han spillede i før Serie A-klubben.

De rygter havde dog intet hold i virkeligheden, selv om Ligue 1-mandskabet altid vil have en speciel plads i midtbanespillerens hjerte. Det siger han ifølge Football Italia.

- Snakken i aviserne var ikke sandt. PSG er altid i mit hjerte, og jeg har været fan af klubben, siden jeg var lille. Det var en drøm at bære den trøje, siger han og fortsætter:

- Men jeg har altid sagt, at jeg er glad i Juventus, der er en af de bedste klubber i verden, lyder det fra midtbanespilleren.

Hos Serie A-mestrene er der hård kamp om pladserne, men det er ikke noget, der fylder hos franskmanden.

- Konkurrence er ikke noget, der bekymrer mig. Det motiverer mig. Ingen giver dig noget i fodbold, hvor du er nødt til at gøre dig fortjent til din plads. Hvis jeg er her, så er det, fordi jeg altid var klar, når der var brug for mig, siger Matuidi.

32-årige Blaise Matuidi har spillet 90 kampe for Juventus, siden han kom til klubben i sommeren 2017.


Af Jonas Sand

1 kommentar

unvraiparisien75 09:44          
Un vrai parisien !!!
Fredag 20. september
Torsdag 19. september