Luk

Matuidi om Rabiot: Han gør alt rigtigt

| Serie A | 1 kommentar

Infoboks

Lecce - Juventus
Serie A (26/10)
bet365 11,00 5,00 1,30
NordicBet 9,15 5,55 1,33
Oddset 8,50 5,30 1,32

På rygtebørsen meldes Adrien Rabiot på vej mod et lyn-exit fra Juventus på grund af utilfredshed med mængden af spilletid, men Blaise Matuidi forsikrer, at det går, som det skal.

Adrien Rabiot blev i sidste sæson frosset ud i Paris Saint-Germain, fordi han ikke ville forlænge sin aftale, og i sommer skiftede han så til Juventus.

Her har han dog ikke fået særlig meget spilletid endnu, og derfor er rygterne om en utilfreds franskmand i Juventus begyndt at florere.

Rabiots landsmand Blaise Matuidi slår dog fast, at Adrien Rabiot er fint kørende, og han tror fuldt og fast på store præstationer fra midtbanespilleren.

- Det er en mand, der ikke spillede særlig meget i sidste sæson, som nu har ramt den italienske liga. Han havde det svært i sidste sæson, og han skal nu vænne sig til ligaen i Italien, og det gør han godt – både til træning og i kamp, siger Matuidi ifølge L'Equipe.

- Vi kender alle vores styrke, og der er meget konkurrence, men jeg kender Adriens styrker, og jeg ved, at han vil give alt, for det har han altid gjort, og han kommer til at hjælpe os på vej mod store titler.

- Han gør alle de rigtige ting for at falde til, og det er en meget god ting, siger Matuidi, som fortæller, at Rabiot går til italiensk, så han kan forstå, hvad der bliver snakket om i omklædningsrummet.

Adrien Rabiot har spillet tre ud af syv kampe i Serie A – to af dem fra start.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

1 kommentar

Sebnitsa 07:39          
Måske han skulle slappe lidt af. Ny liga og manglende kamptræning. De færreste kan forvente mere, når man flytter til ligaens pt. største hold.
Onsdag 23. oktober
Tirsdag 22. oktober