LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Matuidi om rygter: Jeg er glad i Juventus

| Serie A | 2 kommentarer
Rygte: Juve vil hente Pogba byttehandel
Ronaldos klassemål mod Man Utd er kåret til Champions Leagues bedste - se det her
Highlights: Sampdoria - Juventus (Serie A)
Matuidi om rygter: Jeg er glad i Juventus
Foto: Getty Images

Infoboks

Blaise Matuidi rygtes til mellemøsten, men franskmanden nyder tilværelsen i Juventus, hvor han stadig har minimum et år tilbage på kontrakten.

Blaise Matuidi skiftede i sommeren 2017 til Juventus fra Paris Saint-Germain, men allerede nu går der rygter om, at han skal videre.

Franskmanden er således sat i forbindelse med et skifte til mellemøsten, hvor pengene er store – men han har ikke umiddelbart planer om exit.

- Jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt og en option om yderligere et år. Jeg er glad i Juventus, og jeg har ingen fortrydelser, for jeg elsker udfordringer, og jeg er den gladeste mand i verden, siger Matuidi ifølge football-italian.net til L'Equipe.

- Jeg kunne godt være blevet i PSG. Der var ingen, der satte en pistol for tindingen af mig og bad mig om at smutte, men når man ikke har den nødvendige selvtillid, så er det bedst at komme videre, siger Matuidi.

Blaise Matuidi har i den forgangne sæson spillet fast i Juventus, hvor det er blevet til i alt 42 kampe, tre scoringer og tre assists.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Facchetti 17:56          
En 32-årig verdensmester bør kunne få bedre end en klub i mellemøsten
Promo 18:21          
I skal være velkomne til at købe ham til England-overpris.
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni