Luk

Maxi Lopez håner Lazio-boss og står til straf

| Italien | 3 kommentarer

Infoboks

Spezia - Lazio
Serie A (05/12)
Oddset 4,80 3,95 1,67
bet365 5,00 3,90 1,66

Maxi Lopez håner Lazios præsident Claudio Lotito og står nu til en straf i sin klub Crotone.

Den rutinerede angriber Maxi Lopez spiller nu i Serie B-klubben Crotone, og han skulle torsdag forklare hjemlandets TyC Sports om den aktuelle situation i italiensk fodbold.

Og 36-årige Lopez fik undervejs - bevidst eller ubevidst - sendt en solid stikpille af sted mod Lazios præsident Claudio Lotito, der er fortaler for at få gang i sæsonen så hurtigt som muligt.

- Der vil starte en verdenskrig, hvis Italien gjorde, hvad Frankrig har gjort (aflyse sæsonen, red.). Det er helt anderledes her, siger Lopez ifølge football-italia.net og fortsætter:

- Lazios præsident er også præsident i det italienske forbund, og ifølge ham var det muligt at spille for en måned siden. En vigtigere instans som UEFA eller FIFA må træffe beslutningen her.

Lazios præsident Claudio Lotito arbejder som konsulent i den italienske ligaforening Lega Pro, så det er ikke helt udelukket, at Lopez har misforstået Lotitos rolle.

Men Crotone har i en meddelelse fredag slået fast, at de tager afstand fra Lopez' kommentarer og kører en disciplinærsag mod angriberen.

Præsidenten i det italienske forbund, FIGC, hedder retteligt Gabriele Gravina.


Af Mikael Blond
Lørdag 5. december
Fredag 4. december