Luk

Luk

Maxsø afløser Alves til Brøndbys Europa-jagt

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - AGF
Superligaen Grundspil (17/07)
Bet25 1,76 3,60 4,50
bwin 1,87 3,50 4,00
bet365 1,75 3,60 4,50

Andreas Maxsø er tilbage i truppen til Brøndbys vigtige kamp mod Silkeborg, hvor han afløser Frederik Alves.

Brøndby jagter søndag en europæisk billet, når Silkeborg kommer på besøg.

De blågule kan før sidste spillerunde i mesterskabsspillet blive nummer fire, fem eller seks, og der er derfor særdeles vigtige point på spil.

Sjettepladsen misser med sikkerhed Europa til næste sæson, mens femtepladsen også gør det, hvis OB vinder pokalfinalen. I så fald vil det være fjerdepladsen, der skal spille Europa-playoff mod Viborg.

Til opgøret mod Silkeborg har Niels Frederiksen og trænerteamet foretaget en enkelt ændring i bruttotruppen sammenlignet med seneste kamp.

Anfører Andreas Maxsø er tilbage fra karantæne og erstatter forsvarskollegaen Frederik Alves.

En enkelt skal sies fra inden kampstart, så den endelig trup består af 18 mand.

Brøndbys bruttotrup mod Silkeborg:

Mads Hermansen
Thomas Mikkelsen
Henrik Heggheim
Sigurd Rosted
Andreas Maxsø
Joe Bell
Mathias Greve
Blas Riveros
Andreas Bruus
Kevin Tshiembe
Rasmus Wikström
Josip Radosevic
Christian Cappis
Marko Divkovic
Anis Slimane
Simon Hedlund
Peter Bjur
Mathias Kvistgaarden
Yousef Salech 

OPLEV BRØNDBY STADION – KØB BILLET HER


Af Martin Schmidt

3 kommentarer

Poez 10:43          
Er der nogle der kender til, hvorfor Alves ikke rigtig har fået en chance endnu?
LFC4Life 11:11          
Jeg ved det ikke med 100% sikkerhed. Men kunne læse mig til at han vidst havde lidt problemer med disciplin og motivation, da han var i Sunderland - hvilket var grunden til han heller ikke spillede der. Han er dog for nyligt kommet tilbage fra skade, hvilket også kan spille ind.

Sidst, men ikke mindst, har Brøndby bare stærk konkurrence på pladsen. Maxsø og Rosted har været meget sikre i 5-back-kæden, med Heggheim som sikreste 3. mand. For nylig har man så leget med 4-back kæde, hvilket naturligvis gør konkurrencen endnu hårdere. Især fordi Tschiembe er begyndt at spille på fornuftigt niveau

Så, skader, form, og hård konkurrence har gjort det svært for Alves. Er spændt på hvad man gør i næste sæson. Brøndby har for mange spillere til at spille med 2 centrale forsvarspillere. Man har også Wikström I kulissen. Så der skal ryddes op uanset om man satser på 4 eller 5 i forvaret.
Cerezo 11:14          
@Poez: Det er nok en kombination af at andre har været foran ham i køen ved forårssæsonens start, man troede jo i løbet af januar-vinduet at Maxsø skulle til Bordeaux (var bl.a. derfor man hentede Alves) og at man i løbet af foråret er gået over til at spille med fire i bagkæden og dermed kun to centerforsvarere.

Nu har man så en overflod af CB´s i truppen i form af hele seks mand: Maxsø, Rosted, Tshiembe, Heggheim, Wikström og Alves. Mon ikke mindst én af dem skal væk i sommerens transfervindue?
Lørdag 25. juni