Luk

Maxsø: Mensah og jeg har snakket med holdet

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

Andreas Maxsø har som anfører i Brøndby IF sammen med viceanfører i klubben, Kevin Mensah, haft samtaler med truppen, om hvad der skulle ændres i en hård periode.

Brøndby IF har fået en ærgerlig start på 3F Superligaen i denne sæson, hvor man halvvejs igennem grundspillet befinder sig uden for top seks.

Der skal af den grund skrues på nogle knapper i klubben for at få vendt skuden, så man kan ende i top seks, ligesom klubbens ledere må gå forrest – både på og uden for banen.

En af dem, der gør det, er anfører i klubben, Andreas Maxsø, men han fortæller imidlertid til bold.dk, at han ikke gør noget andet, end han plejer.

- Jeg gør jo bare det, jeg plejer at gøre. Det er klart, at jeg skal være med til at tage imod de nye spillere. Heldigvis er det mange danskere, der er kommet, så er det lidt lettere, men ellers ja, når det er lidt hårdere tider, så må man steppe endnu mere op i hverdagen, siger anføreren.

Maxsø har altså ikke som sådan ændret sin tilgang til sin træning, men til gengæld fortæller han, at han og Kevin Mensah har haft snakket med resten af holdet, om hvad de skal ændre fremadrettet.

- Jeg vil ikke sige, at jeg har ændret på mig selv i forhold til det, jeg gør i træningerne, men det er klart, at sammen med de andre ledere på holdet for eksempel viceanføreren Kevin (Mensah, red.) har vi haft nogle snakke med holdet, om at der er nogle ting, vi skulle ændre.

- Og det har folk været indstillet på, og det er jo det vigtigste, så er jeg sikker på, at resultaterne også nok skal komme, forklarer Maxsø.

Brøndby starter efter landskampspausen med en Superligakamp hjemme mod bundholdet fra Vejle Boldklub.

Stor respekt for landsholdet og ambition om at komme ud igen

Maxsø var med landsholdet i sidste samling tilbage i september, men var denne gang udeladt af truppen. Det er dog stadig ambitionen at prøve at komme med landsholdet igen – men Maxsø har også stor respekt for det, som bliver præsteret på holdet for tiden.

- Ja, selvfølgelig (er det ambitionen). Omvendt må man også bare sige, at det er imponerende, det de har gang i lige nu, og når man hver gang spiller i de bedste ligaer i verden, så er det også fair nok, at det er dem, der er med, siger Maxsø.

Vil du selv gerne spille i en bedre liga for at gøre dig gældende på landsholdet? 

- Ja, det er klart, at jo højere niveau man spiller på, jo lettere bliver det også at komme ind omkring landsholdet, og det er stadig min ambition at komme igen. Det var jo derfor, at jeg kom hjem for at gøre det godt og så komme ud igen.

Der var også masser af snak i sommer om, at Maxsø var på vej videre til blandt andet Rusland, men i sidste ende blev han i Brøndby.

Lysten til at komme videre er der dog stadig, men om det bliver til januar eller næste sommer ved den 27-årige forsvarer ikke noget om endnu.

- Det har jeg ingen idé om, afslutter Maxsø.

Maxsø har kontrakt med Brøndby frem til sommeren 2023.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Fredag 3. december
Torsdag 2. december