Luk

Maxsø om Brøndby-trup: Stærk og tynd

| 3F Superliga | 3 kommentarer

Infoboks

Vejle Boldklub - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/08)
bet365 3,50 3,50 2,05

Brøndbys nuværende trup er stærk, men også for tynd til at spille med i tre turneringer, vurderer anfører Andreas Maxsø. 

Brøndbys danske mesterskab i den forgangne sæson betyder, at holdet er garanteret europæiske gruppespil i denne sæson. 

Samtidigt har det også skabt interesse fra andre klubber, der har set sig lune på nogle af profilerne på holdet. 

Marvin Schwäbe, Anthony Jung, Hjörtur Hermannsson, Lasse Vigen og Jesper Lindstrøm har allerede taget deres afsked med klubben. 

Til gengæld er Thomas Mikkelsen, Christian Cappis og Youssef Salech kommet ind, mens Anton Skipper og Jens Martin Gammelby er returneret fra lejeaftaler. 

Det efterlader en Brøndby-trup, der er stærk, men også er til den tynde side, vurderer anfører Andreas Maxsø.

- Jeg synes, at de, der er kommet ind, har gjort det rigtigt godt her i opstarten. Jeg tror heller ikke, det er nogen hemmelighed, at vi skal ud og hente spillere – også fordi vi skal spille flere kampe, end vi er vant til. Det er klart, at der skal suppleres op.

- Umiddelbart synes jeg, vi har en stærk trup, men jeg tror, det er CV, du skal spørge i forhold til forstærkninger, men jeg tror heller ikke, han har lagt skjul på, at der skal nye spillere ind. 

- Vi skal spille flere kampe, og lige nu har vi en tynd trup, i forhold til der er så mange kampe. Der er mange spillere, der ikke har prøvet at spille europæisk før, så der skal lidt erfaring ind. Jeg er sikker på, at der er styr på det, lyder det fra kaptajnen. 

- Fair resultat mod AGF

Søndag aften indledte Brøndby sæsonen i Århus, hvor det blev 1-1 mod AGF. Et fair resultat set med Andreas Maxsøs øjne. 

- Jeg synes, det var en lige kamp. Jeg synes, vi havde en halvleg hver. AGF havde den første, og vi havde den anden. En klassisk sæsonåbner, hvor det ikke blev til det store spil, men lidt flere dueller og lidt mere fight, så jeg synes egentlig, det er et fair resultat. 

Brøndby møder søndag Viborg på hjemmebane. 


Af Andreas Roesen
Mandag 26. juli