LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mbappe: Det er ikke tid til at tale om Real

| Ligue 1 | 10 kommentarer
Real Madrids nye bomber: Jeg er klodens lykkeligste fyr – Gense hans 5 kasser i én kamp her
Mbappe: Det er ikke tid til at tale om Real
Foto: Getty Images

Infoboks

Paris Saint-Germains Kylian Mbappe siger, at det lige nu ikke er tidspunktet at tale om Real Madrid-rygter.

Rygterne om Kylian Mbappes fremtid blomstrer på hastig vis i disse tider.

Flere medier melder, at han har bedt om at få lov at forlade Paris Saint-Germain, og at Real Madrid formentlig vil stå klar med en aftale.

Selv er franskmanden ikke meget for at snakke om det.

- Det er ikke tidspunktet at tale om Real Madrid, siger han ifølge goal.com.

- I spørger mig altid om det samme, men det her er ikke tidspunktet at tale om det, siger Mbappe.

Kylian Mbappe scorede tirsdag for Frankrig i EM-kvalifikationskampen mod Andorra.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

casillas 07:34          
Hvis de kan købe De ligt og de gea eller spillere til tilsvarende priser, og stadig holde på ham og Neymar. Så kan FFP lige så godt bare lukkes ned.
Snigskytten 07:45          
Enig.
HGW 08:24          
Men vi, Real, nærmer os vel også rammerne for reglerne med de spillere der er købt og som er på tegnebrættet, medmindre vi også sælger, eller hvor står vi?

Bale vil desværre ikke sælges, James oplagt at sælge, Vasquez bliver nok også overflødig, Isco (desværre). Men hvor står vi ift. Reglerne?
Sysmin 08:45          
Uden at være sat 100% ind i reglerne, så mindes jeg, at de er sådan konstrueret, at en klub - over en tre årig periode - ikke må have et underskud som overstiger en eller anden fastsat grænse.

Med tanke på Real Madrids transfer ageren de sidste par år, så vil jeg mene, at de har okay med penge at kunne brænde af.
realmadrid7 09:40          
Spørgsmålet er så bare om der er penge til både Mbappe og Pogba/Eriksen. I så fald skal vi jo nok til at sælge godt af flere spillere alá Morata til Chelsea.
James, Bale, Mariano, Lucas, Vallejo, Theo, Kovacic, Cabellos, Navas burde vel kunne sælges for 2 mia. Dertil kan Isco & Asensio også komme på tale hvis buddet er højt nok.
Humannxx 09:44          
Florentino har været smart pga de spillere som er købt inden d. 30 juni (Hazard, Jovic, Militao og sandsynligvis Mendy) indgår i dette års transfer budget og ikke næste års transfer budget. Derfor vil man godt kunne købe f.eks Mbappe eller Pogba uden at komme i problemer. Der er selvfølgelig stadig en del spillere som forventeligt skal sælges.
f4xz0r 09:48          
Reglerne for FFP forlyder at en klub ikke må købe for mere end den omsætter for, i en 3 årig periode, om man så fusker med regnskaber osv er nok noget de store klubber der hænger i skorpen har gransket og kender alt til, eller om de bare ved hvem de skal bestikke. Men det er ihvertfald sådan reglen hedder.
BTW FFP kunne allerede ligeså godt lukkes ned det er så fandens korrupt hele svineriet :-)
Søndag 16. juni