Luk

Mbappé er ikke 'chefen': Vi har et fælles mål

| Ligue 1 | 1 kommentar

Infoboks

PSG - Nice
Coupe de France (31/01)
Oddset 1,43 4,90 6,10
bet365 1,44 4,50 5,25

Der er ikke en intern kamp mellem Kylian Mbappé, Neymar og Lionel Messi, om hvem der er 'chefen' på holdet, da de alle tre kan gøre en forskel for PSG, fortæller franskmanden.

Det er nærmest en ren stjerneparade, hver gang PSG går på banen, hvor de har den ene verdensstjerne efter den anden, og helt oppe i front har de tre af de allerstørste.

Neymar, Lionel Messi og Kylian Mbappé. Ja, det er noget af en fronttrio, men de tre verdensstjerner kæmper dog ikke om, hvem der skal være 'chefen', da de skal fungere som et hold.

Det fortæller Kylian Mbappé i et stort interview med Amazon Prime Video ifølge RMC Sport.

- Det er svært at sige. Når man spiller sammen med Neymar og Messi, så er det lidt kækt at kalde sig selv for chefen. Nu er jeg i en god periode, og holdet klarer sig godt. 

- Vi er egentlig ligeglade med, hvem der er chefen. Vi har et fælles mål om, at vi alle tre får de bedste betingelser, fordi vi kan gøre forskellen. Det er bedre på den måde.

PSG måtte nøjes i deres seneste kamp, hvor de blot fik 1-1 mod Lens. Her var det Georginio Wijnaldum, som fik scoret for hovedstadsklubben.


Af Raymund Nelausen

1 kommentar

JesusChrist 06:56          
Men mon ikke han er det alligevel
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar