LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mbappe-fyrværkeri da PSG fejrede guldet

| Ligue 1 | 16 kommentarer
Så du det? PSG-keeper laver VILDT ninjaspark inden guldkamp
Félicitations! Vidunder-Mbappé scorer hattrick i parisisk guldfest
PSG hylder nedbrændt domkirke: Navnene er erstattet med 'Notre Dame'
Hvad laver du, Buffon?! Stiller sig ud på backen - PSG tæt at lukke pinligt mål ind
Ny PSG-fadæse: Taber til Frankrigs nummer 14 - se det andet nederlag i træk her
Mbappe-fyrværkeri da PSG fejrede guldet
Foto: Getty Images

Mesterskabet var allerede i hus, men Paris Saint-Germain fejrede det søndag aften behørigt med en 3-1-sejr over Monaco - alle tre mål scoret af Mbappe.

Paris Saint-Germain havde ikke så meget mere end forfængeligheden - og så selvfølgelig fansene - at spille for, da de søndag aften tog imod Monaco i den bedste franske fodboldrække.

For med Lilles 1-1-resultat mod Toulouse tidligere på dagen var PSG's ottende mesterskab allerede sikret.

Der kan dog ikke være blevet drukket alt for meget champagne før kampen, for PSG-spillerne kom godt ud og satte 1-0 på tavlen efter et kvarter.

Moussa Diaby fandt Kylian Mbappe tæt under mål, og stortalentet svigtede ikke.

Igen efter 38 minutter blev Kylian Mbappe sat godt op i dybden af banen, denne gang af Dani Alves, og angriberens afslutning levnede ikke Danijel Subasic i Monaco-målet en chance.

Monaco har haft en sløj sæson, og mod mestrene var de nedrykningstruede monegaskere ganske enkelt overmatchede. 

Moussa Diaby fik et mål annulleret for offside kort tid efter pausen, men PSG-spillerne nåede knapt at ærgre sig, før Dani Alves endnu engang fandt Mbappe, som fra nært hold kunne fuldende sit hattrick.

Dermed har den 20-årige franskmand scoret 30 mål i 27 ligakampe i denne sæson. At det så kan vise sig at være Mbappes hattrick, der sender hans tidligere klub Monaco ned, er en anden historie.

Aleksandr Golovin reducerede til 3-1 for gæsterne med 10 minutter igen, men tættere på kom Monaco ikke på et brugbart resultat.

Monaco har fortsat kun fire point ned til nedrykningspladserne i Ligue 1 med fem spillerunder tilbage.

PSG-spillerne skal nok lige vente en uges tid med for alvor at holde fest, for lørdag gælder det den franske pokalfinale mod Rennes.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Thor Carlskov

16 kommentarer

fairtrade 23:13          
den knægt ska væk fra den liga hurtigst muligt. han ka ikk opnår mere der, eller udvikle sig yderligere ved at blive i psg. 30 mål som 20 årig er i sig selv sygt at tænke på. det er en elendig liga ja, men crazy numbers han har bag sig. han ska til england eller spanien. ligeglad hvilken klub, vil bare se noget ordentligt modstand mod ham.
Joejoe2 23:22          
Meget enig med ovenstående... Det samme gælder i øvrigt Neymar. Men kan man bebrejde dem? Uendelige pengestrømme og Paris er en super fed by at bo i.
bruger 143580 23:40          
Sjovt hvordan de næsten ikke jublede i forhold til hvordan Juve jublede igår. Der er ingen konkurrence i den liga..
hollie 23:46          
Hvis verdens 4-5 bedste liga er elendig, så er de fleste ligaer elendige i din optik. Speciel måde at se tingene på. Der er vel ikke meget mellem den franske og italienske - ét verdensklassehold og en masse gode til okay hold.
Doktor Nollert 23:52          
Real Madrid kalder:).
MesutCazorla 23:56          
det er en elendig liga ja, men crazy numbers han har bag sig. han ska til england eller spanien. ligeglad hvilken klub, vil bare se noget ordentligt modstand mod ham.

Hold nu op. Selvfølgelig er den franske liga ikke elendig. At fire andre ligaer generelt er de andre overlegne, gør ikke alle andre ligaer elendige. Det er en mærkelig logik at gøre brug af.
fairtrade 00:07          
Hollie og MesutCazorla

jo den er elendig i forhold til de øverste ligaer, og det er den kontekst jeg satte sammen i den første besked. læs sammenhængen i stedet for at trække dele af beskeden ud. mbappe ska med sit talent til en bedre liga end den franske. der er ikk noget i hverdagen til at udfordre ham mere. Mbappes talent er for vanvittigt til at spilde i så dårlig en liga. det ka 99 % af alle fans være enige om. hvis I 2 ikk er, er I en meget lille del som er i den gruppe.
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj