LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Mbappe: Hazard er den bedste jeg har mødt i år

| Ligue 1 | 1 kommentar
Mbappe: Hazard er den bedste jeg har mødt i år
Foto: Getty Images

Den unge PSG-stjerne Kylian Mbappe fremhæver Eden Hazard som den bedste spiller, han har stået over for i 2018.

Kylian Mbappe var blandt prismodtagerne, da France Football mandag aften hædrede de bedste fodboldspillere i verden i året 2018.

Den 19-årige komet blev den første modtager af den nye Kopa-pris, der hædrer den bedste spiller i verden under 21 år.

På trods af den franske VM-vinders personlige succes er han ikke blevet for stor til at udtrykke sin beundring for sine modstandere, og under VM var det særligt en belgisk Chelsea-stjerne, der imponerede unge Mbappe.

- Eden Hazard er den spiller, jeg har spillet mod i år, der har imponeret mig mest, siger Kylian Mbappe ifølge AS til France Football.

- Han var imponerende med Belgien i VM-semifinalen, mens han stadig respekterede spillet. Når han bliver nødt til at aflevere bolden, fordi kampen er afhængig af det, gør han det uden nogen problemer.

- Jeg var imponeret over, hvor hurtigt han eksekverer sine aktioner, mens bolden klistrer til hans fødder, og han konstant bearbejder information med hovedet oppe. Der er intet rum, han ikke ser, bemærker Mbappe afslutningsvist.

Kylian Mbappe og det franske landshold slog dog det belgiske landshold i VM-semifinalen trods Hazards indsat og vandt senere finalen mod Kroatien. Mbappes indsats i turneringen blev hædret, idet han modtog prisen som turneringens bedste unge spiller

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

1 kommentar

Lindhardt 19:44          
God stil og rose andre..
Tirsdag 21. maj