Luk

Mbappé i tvivl: Kommer til at spille i storklub

| Ligue 1 | 25 kommentarer

Infoboks

PSG - Reims
Ligue 1 (23/01)
Oddset 1,18 7,00 15,00
bet365 1,18 7,00 15,00

PSG's Kylian Mbappé er i tvivl om, hvor fremtiden ligger. Han er glad i Paris, men vil også gerne prøve noget nyt. Uanset hvad spiller han i en storklub i næste sæson.

Til sommer udløber Kylian Mbappés kontrakt med PSG, og derfor er der formentlig mange klubber, der slikker sig om munden med tanke på at snuppe superstjernen uden transfersum. 

Hovedpersonen selv ved også godt, at der ligger flere muligheder for fødderne af ham, men direkte adspurgt om sin fremtid, så er han i tvivl om, hvad den bringer.

- Jeg ved ikke, hvad fremtiden bringer. Jeg må tage min tid til at tænke over det. Det er ikke nemt. Uanset hvad så kommer jeg til at spille for en storklub, siger Kylian Mbappé til Amazon Prime. 

Han har tidligere løftet sløret for, at Real Madrid var interesseret i sommer, og at han kun vil til den spanske storklub. På daværende tidspunkt skuffede det også den 22-årige PSG-angriber, at han ikke fik lov at rejse.

- Først var jeg skuffet over, at jeg ikke fik lov at skifte, men altså jeg spiller jo ikke i tredje division. Jeg er i en klub, der går efter at vinde Champions League. Jeg er pariser, jeg har min familie her, jeg har det godt, som jeg altid har sagt. Jeg vil bare gerne også prøve at opleve noget andet.

Mbappé skiftede til PSG fra Monaco i 2017 og har siden da scoret 141 mål og lagt op til 74 scoringer i 192 kampe ifølge Transfermarkt. 


Af Andreas Roesen
Mandag 17. januar