Luk

Mbappe: Jeg kunne dø for Deschamps

| EM | 2 kommentarer

Infoboks

Frankrig - Moldova
EM Kvalifikation Gruppe H (14/11)
NordicBet 1,01 24,00 125

Kylian Mbappe blev udtaget af den franske landstræner, Didier Deschamps, mens han sad på bænken for klubholdet - det glemmer han aldrig.

Didier Deschamps har vundet VM som både spiller og træner, foruden alt muligt andet, og det er formentlig for de fleste spillere til at respektere og måske endda elske træneren.

For Kylian Mbappe er det bare meget mere end det. Den franske landsholdsstjerne har et helt specielt forhold til Deschamps, som engang udtog ham til landsholdet, selvom han sad på bænken i Monaco.

- Det er især fordi han udtog mig på et tidspunkt, hvor jeg ikke længere spillede. For en spiller kan man ikke begribe, hvor meget det betyder, siger Mbappe til den franske tv-kanal TF1.

- Det er et signal, et meget stærkt signal. Det er et udtryk for tillid, som er alle penge i hele verden værd.

- Jeg ved, at træneren stoler på mig og tror på mig. Og siden han gjorde det, har jeg følt, at jeg kunne dø for ham på banen. Hvis han bad mig stå på mål, ville jeg gøre det, siger Kylian Mbappe.

PSG-angriberen har på grund af en skade ikke spillet for landsholdet siden juni, og han er heller ikke med, når franskmændene mandag spiller mod Tyrkiet.


Af Thor Carlskov

2 kommentarer

BigDrogBizzle 21:37          
Det synes jeg bestemt ikke, du skal, Kylian. Du er så ung og har hele livet foran dig. Jeg synes, du skal sove på den. Måske har du ændret mening i morgen.

Kh The Drog
Snigskytten 22:11          
Haha ;D
Mandag 21. oktober