Luk

Mbappe nettede to i sikker sejr over Monaco

| Ligue 1 | 6 kommentarer

PSG vandt uden problemer over Monaco, som blev nedlagt med 4-1. Kylian Mbappe scorede to mål mod sin tidligere klub.

Det var ikke mere end tre dage siden, at PSG og Monaco havde mødt hinanden i Ligue 1, men ikke desto mindre stod de to hold overfor hinanden igen onsdag aften.

Søndagens opgør mellem de to var et hæsblæsende ét af slagsen, som efter stor dramatik endte 3-3, og derfor var det spændende at se, hvad det kunne blive til i Monaco.

Monaco skabte hurtigt to fine muligheder, som dog blev misbrugt, og det skulle vise sig at gøre ondt.

PSG begyndte nemlig så småt at tilrage sig overtaget i kampen, og det kastede efter 24 minutter det første mål af sig, da Angel Di Maria på flot vis fandt en dybdeløbende Kylian Mbappé, som omsatte til 1-0 mod sin tidligere klub,

PSG fortsatte sit overtag, og i overtiden af første halvleg blev Layvin Kurzawa nedlagt i Monacos felt, så kampens dommer dømte straffespark.

Det blev omsat sikkert af Neymar, som tålmodigt ventede på, at keeper Benjamin Lecomte valgte en side, og så sendte PSG-stjernen bolden modsat.

Anden halvleg var mere stille i forhold til chancer, og der skulle restere 18 minutter, før næste scoring kom. Marco Verratti chippede flot en bold ind i feltet, hvor Pablo Sarabia sparkede bolden i kassen til 3-0.

Det lignede længe en lukket kamp, men med tre minutter igen headede Tiemoue Bakayoko lidt spænding i mål for Monaco, da han altså reducerede til 1-3.

I kampens overtid fik Monaco igen sin tidligere angribers farlighed at smage, da franskmanden blev sendt igennem af Neymar. Mbappe kom i en lidt spids vinkel, men det var ingen sag for den farlige angriber, som uden problemer placerede bolden fladt modsat med sit venstreben.

PSG er nu otte point foran Marseille, der indtager andenpladsen i Ligue 1.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 18. januar