LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

Mbappe og PSG vandt trods Motta-dumhed

| Ligue 1 | 3 kommentarer
Mbappe og PSG vandt trods Motta-dumhed
Foto: Paris SG
Au revoir Paris: Er Neymar i PSG efter sommer?
Kylian Mbappe blev dobbelt målscorer, da Paris SG her til aften besejrede Angers med 2-1 i Ligue 1. Thiago Motta blev udvist tidligt i opgøret efter en grim tackling.

Paris SG har efter Champions League-farvellet kun den hjemlige liga at fokusere på, og her til aften gjaldt det en hjemmekamp mod Angers fra den nedre halvdel af tabellen.

Hjemmeholdet bragte sig i front efter bare 12 minutters spil, da Julian Draxler fra en tilbagetrukket rolle slog en bold i bagrummet, og herfra kunne Kylian Mbappe let ligge bolden over i det lange hjørne til 1-0.

Fire minutter senere blev pariserne reduceret til ti mand, da den rutinerede midtbanemand Thiago Motta modtog et rødt kort for en tofodstackling bagfra.

Trods en mand i undertal blev det også til 2-0 til Paris SG midtvejs i første halvleg, da selvsamme Kylian Mbappe efter flot forarbejde af Layvin Kurzawa hamrede et fladt indlæg i kassen.

Efter 63 minutter havde Marco Veratti bolden i nettet, men uheldigvis stod tomålsskytten Kylian Mbappe i vejen foran mål og scoringen blev korrekt annulleret for offside.

Istedet kunne gæsternes topscorer Karl Toko Ekambi reducere til 2-1 med et kvarter igen, da han snød offsidefælden og frækt lagde bolden indenom Kevin Trapp i PSG-buret.

Der blev ikke scoret yderligere, og Paris SG har nu vundet 26 ud af 30 kampe i sæsonen og har et forspring på hele 17 point ned til Monaco på andenpladsen.

Stream FCK - CSKA Sofia og Brøndby - Subotica på Eurosport Player  Kom i gang nu på Eurosport Player
Advertisement

Af Kenneth Hansen

3 kommentarer

Gun89 18:59          
Motta er en skændsel på en fodboldbane.
a j o o b a 20:10          
"Thiago Motta modtog et rødt kort for en tofodstackling bagfra."

Det er da noget vrøvl. Jeg synes han er uheldig med sit røde. Jeg er ikke overbevist om at det var helt bevidst - selvom han tidligere har vist sig som et svin
Bosse1983 07:17          
Han lignede dog heller ikke en spiller der gjorde bare et minimum, for at undgå at stampe på modstanderen. Jeg forstår godt, at dommeren ræsonnerer som tilfældet er. Det lignede en svinestreg, selvom omfanget nok var større end planlagt.
Onsdag 15. august
Tirsdag 14. august