Luk

Mbappé om fremtiden: Er i dybe overvejelser

| Ligue 1 | 28 kommentarer

Infoboks

Bordeaux - PSG
Ligue 1 (03/03)
Oddset 6,60 4,30 1,48
bet365 6,50 4,50 1,45

Kylian Mbappé erkender, at han er i dybe overvejelser omkring, hvad fremtiden skal bringe, og det er derfor, at han endnu ikke har truffet en beslutning om en forlængelse med PSG.

22-årige Kylian Mbappé og PSG er for tiden i dialog om en kontraktforlængelse, men en underskrift på sådan en aftale kræver store overvejelser.

For den unge franskmand vil ikke bare skrive under for så at ville videre fra klubben et år senere, siger han til Telefoot Chaine.

- Vi er i dialog med klubben. Jeg har sagt, at jeg også reflektere over det, for jeg synes, at en underskrift vil være en investering over lang tid i PSG. Jeg er glad for at være her og klubben og fansene har altid hjulpet mig, siger Mbappé og uddyber:

- Jeg vil gerne tænke over, hvad jeg vil og hvor jeg vil være i de kommende år, og det er det, jeg gør nu. Ja, jeg skal snart træffe en beslutning men i øjeblikket er jeg i dybe overvejelser.

- Hvis jeg havde svaret i dag, så havde jeg givet det. Det er ikke et ønske om at trække tiden ud, men det handler virkelig bare om at tænke over det.

- Jeg vil ikke skrive under på en kontrakt, og så komme et år efter og sige, at jeg vil videre, fordi jeg egentlig ikke ville underskrive aftalen. Hvis jeg skriver under, så bliver jeg. Og det er derfor, det kræver overvejelse.

Mbappés nuværende aftale udløber i sommeren 2022.


Af Jonas Dalgård

28 kommentarer

Babel 09:28          
Kom du bare til Liverpool som der går rygter på at Liverpool er med i kapløbet sammen med Real Madrid om at sikker sig hans underskrift..
Skytte 09:34          
Næste destination må man håbe bliver Real Madrid, hans udvikling er gået lidt i stå denne sæson og han har brug for en ny/større udfordring - men det bliver til en rekord kontrakt hvilket der bliver lagt i ovnen til her.
Dave_Jiii 09:44          
Tror ikke liverpool er særlig attraktivt længere. Kan kun forstille mig real, da det både er attraktivt i forhold til at vinde cl, varmt klima, og de har pengene. Barca måske også hvis de får solgt coutinho eller missi ikke vælger at forlænge.
nikolaj10 09:55          
Dave_Jiii
Vil gøre dig opmærksom på at Real Madrid ikke vælter rundt i penge i øjeblikket og slet ikke Barcelona.
Countinho er skadet, så kan ikke sælges og Messi er gratis for alle klubber til sommer.
Og fordi Liverpool, her en krise på 5 kampe, er det så grunden til de ikke er attraktive længere. Har lige budt højeste løn til Alaba, dette kunne Real Madrid ikke matche.
LFC4Life 10:02          
Real Madrid er i langt større krise end Liverpool er i. Og Liverpool har trods alt stadig gang i noget rigtig spændende.

Mbappé er kun 22, han kunne sagtens tage et par år i Liverpool og nogle år i Real Madrid.

Men der er naturligvis også noget der hedder penge men med snart 1 år tilbage, kan han ikke være voldsomt dyr (i forhold til hvad man får!). Men Real Madrid har ikke de vilde summer at smide rundt længere.
tue69 10:14          
Altså den der Mbappe til Liverpool-ting, det er bare en joke ikke?

Troede det var sådan en meme-agtigt ting.
Over 9000 10:29          
Dave_Jiii @

Real Madrid er ikke med i kapløbet om at vinde CL, heller ikke La Liga for den sags skyld. De smider alt for mange point, spiller alt for dårligt i størstedelen af kampene.
Søndag 28. februar
Lørdag 27. februar