Luk

Mbappé opgav hattrick: Vi får brug for Messi

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

PSG - Club Brugge 4-1
Champions League gruppe A
2' 1-0 Kylian Mbappe
7' 2-0 Kylian Mbappe
38' 3-0 Lionel Messi
68' 3-1 Mats Rits
76' 4-1 Lionel Messi

Kylian Mbappé havde muligheden for at score et hattrick tirsdag aften på straffe, men gav i stedet Lionel Messi lov til at sparke, da PSG får brug for ham senere.

PSG var i spillehumør i Champions League tirsdag aften, da man vandt med overbevisende 4-1 på hjemmebane mod Club Brugge.

Særligt var Kylian Mbappé i hopla med to mål inden for de første syv minutter af kampen og et oplæg til Lionel Messi en håndfuld minutter før pausen.

Med to mål i bagagen allerede var der nok også mange, der regnede med, at Mbappé skulle forsøge at score et hattrick, da PSG fik tilkendt et straffespark med et kvarter igen af kampen.

Det blev dog Messi, som fik lov til at score sit andet mål, og det forklarer Mbappé var vigtigere, end at han kunne tage kampbolden med hjem – for de skal bruge Messi.

- Han forbliver Lionel Messi. Vi får brug for ham i løbet af sæsonen, og jeg er sikker på, at han vil hjælpe os, når de vigtige kampe kommer, udtalte Mbappé efter kampen til RMC Sport ifølge AS.

- Han er nødt til at komme ind til de her kampe med selvtillid. Det er godt for ham, at han slutter med to mål, men det er også godt for os for fremtiden.

Med de udtalelser fremstår Mbappé som en holdspiller, der leder efter det bedste for holdet, og han forklarede da også videre, at holdet var det vigtigste.

- Jeg prøver at hjælpe holdet. Det er ikke mit mål at vise, hvem bossen er. Jeg prøver at hjælpe holdet, og mine holdkammerater giver tilbage til mig, så jeg præsterer godt også, afsluttede Mbappé.

I et interview med UEFA tv sagde den hurtige franskmand videre, da han blev spurgt til det forbedrede link-up med Messi, at det er nemt at spille med argentineren, fordi han er verdens bedste fodboldspiller.

Mbappé, Messi og resten af PSG kan se frem mod lodtrækningen i Champions League på mandag, hvor de vil blive trukket sammen med en etter fra en af de andre puljer.


Af Kristoffer Lind Pedersen

9 kommentarer

Mitch Connor 14:22          
Harry Kane kunne lære lidt af, hvordan man håndterer transfersagaer af en 22-årig. Har været topprofessionel på og uden for banen siden sit missede skifte og virker mindre egoistisk end nogensinde før, selvom hovedet i nogen grad må være i Madrid.
JesusChrist 14:44          
Jeg har tidligere været efter Mbappé der i nogle sammenhænge har virket til at være en usympatisk diva, men med denne her udtalelse virker han godt nok som en rigtig holdspiller og en leder. Dejligt at se.
knud12 14:49          
Seriøst det er jo ikke ham der bestemmer hvem der sparker på det hold. Hvis Messi vil sparke så sparker han og det tror jeg ikke en 22 årig har indflydelse på. Der er kun en konge på det hold. Forøvrigt så sparkede han jo selv et katastrofalt ringe straffe sidst han fik chancen. Lad os sige de står i en Champions League finale og får straffe i overtiden - hvem sparker ?
Fight Club 14:51          
Mbappe, det er godt du kan hjælpe ham med at få lidt mere igang i målscoren. Har han jo tydeligvis brug for. Kæmpe gestus unge mand! Respekt
jesper med bolden 15:06          
"Det er ikke mit mål at vise, hvem bossen er". Den må man tænke lidt over.

Det lyder som om, Mbappé tror, han er bossen og bestemmer det hele, samtidig med han flirter med Real Madrid. Bestemmer han, hvem der skal sparke straffe? Regner han sig selv for større end Messi og Neymar?

Hans ego er ved at vokse sig større end en fremtidig karriere.
Erik Schon 15:52          
Mbappe viser format
JesusChrist 16:27          
Messi eller ej, er han lige tiltrådt i en ny klub. Godt nok hiver han flest lønkroner, men derfor tror jeg ikke på at han er "kongen" i klubben. Han taler vel også næppe fransk. Mbappé har fra dag ét vist sit værd i klubben, det har Messi ikke. Han er IMO allerede en langt større spiller end Neymar, og vel kun skader der kan afholde ham fra at få en karriere på højde med Messi og Ronaldo. Jeg er iøvrigt ikke i nærheden af at være PSG fan
Onsdag 19. januar
Tirsdag 18. januar