Luk

Mbappe: Var påvirket af Girouds kritik

| EM | 9 kommentarer

Infoboks

Kylian Mbappe fortæller, at han har været påvirket af situationen omkring ham og Olivier Giroud, men at han ikke vil bruge mere tid på det.

Der har været splinter i den franske landsholdslejr i de seneste dage, efter Olivier Giroud var ude i medierne og sige, at han i nogle situationer følte, at han fik bolden for lidt.

En udtalelse som Kylian Mbappe efterfølgende har taget som en kritik af ham, og nu forklarer PSG-stjernen, at det skulle have været taget internt.

- Jeg har snakket med Olivier Giroud. Alle ved, hvad der skete. Det er sandt, at jeg har været påvirket af det.

- Det er mere fordi, at han sagde det offentligt, end at han sagde det. Jeg så ham i omklædningsrummet, og han sagde intet til mig. Han fortalte om en følelse, som jeg har 365 gange i løbet af en kamp, forklarer Mbappe ifølge Get French Football News.

Mbappe og Frankrig spiller første kamp ved EM på tirsdag, hvor man møder Tyskland.


Af Theis Fischer Brandt

9 kommentarer

LosMillonarios 21:43          
Drama i truppen?
Taco mix 21:45          
Mbappe går i medierne med noget, som han mener der ikke skal tages i medierne, men internt. Rent guld :)
bpg100 22:16          
Mbappe kæmpe drama queen i dette tilfælle hvis der ikke skal mere til for at hylle ham ud, eller er det helt store problem at nu er Giroud kommet tilbage på det Franskelandshold og så er det ikke ham der er den helt store angriber alene mere eller hvad sker der lige der.
fafner 22:25          
Det virker noget tyndhudet, at blive påvirket over de kommentarer Giround kom med.
mmahen1962@hotmail.com 22:57          
synes også han sagde, han kan klare presset i toppen. hvis det er alt der ska til for at knække ham. holder han sgu aldrig i en klub som barca eller madrid, hvor han bliver slagtet for hver detalje.

det er vel bare klassisk fransk drama. som sædvanlig.
BoJacques 23:02          
En spiller der ellers truer andre spillere på livet under kampen, er i dette tilfælde påvirket af en nær ligegyldig udtalelse; hvilken form for sympati forsøger han at opbygge og hos hvem?

Det er påfaldende, hvor ofte der er ynkelig drama på det franske landshold...
Stagger Lee 01:10          
Det har altså intet godt gjort for den knægt at komme til PSG. Hans attitude er efterhånden elendig. Se at komme væk derfra, så du kan lære lidt om livet.
Søndag 25. juli