LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

McTominay: Føler mig hjemme i United-truppen

| Premier League | 10 kommentarer
McTominay: Føler mig hjemme i United-truppen
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - Tottenham
Premier League (27/08)
YouBet 2,60 3,20 2,85

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Den unge Manchester United-midtbanespiller Scott McTominay er meget begejstret for den start han har fået på tilværelsen på klubbens førstehold.

Scott McTominay fik i slutningen af sidste sæson debut for Manchester United, og i denne sæson har den unge midtbanespiller indtil videre optrådt i tre Champions League-kampe og to Liga Cup-kampe.

I Premier League har han indtil videre måttet nøjes med en plads på bænken, men han er rigtig glad for, hvordan det skrider frem.

- Helt personligt har det været en virkelig god start på sæsonen. jeg har spillet i flere kampe, og det har været dejligt. Jeg vil bare gerne blive ved, siger Scott McTominay ifølge Uniteds hjemmeside.

- Når man først kommer i førsteholdstruppen, stræber man efter spilletid, og jeg har fået mere og mere, som tiden er gået, og det hjælper mig til at blive bedre.

- Jeg er vokset rigtig meget uden for banen. Gutterne har fået mig til at føle mig hjemme og har introduceret mig til omklædningsrummet, hvor vi er én stor familie.

- På banen lærer man naturligvis af at spille med og se på de topspiller vi har, og i løbet af et par år håber jeg, at jeg kan være en af de spillere, som viser de unge spillere, det niveau og de høje standarder, der kræves for at være i United, siger McTominay.

Den 20-årige skotte har flere gange fået ros af Jose Mourinho for sine optrædener.

- Det er virkelig dejligt at høre. Det er jo det, man gerne vil - man vil gerne imponere manageren, trænerteamet, holdkammeraterne og fansene, siger McTominay.

- Historisk set har klubben haft stor tradition for at bringe egne spillere op på førsteholdet, og manageren har givet os chancen. Det ser man med Marcus Rashford og Jesse Lingard, og det, de gør, er fantastisk. Jeg vil efterligne det, og forhåbentlig kan flere og flere unge spillere bryde igennem, siger han.

Scott McTominay fik debut mod Arsenal i 36. spillerunde i sidste sæson og spillede også den sidste kamp i sæsonen mod Crystal Palace.

Stream Premier League, Superligaen, Europa League og Nations League på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

10 kommentarer

RonniP01 13:39          
Han kommer til at blive god!
Graceland 16:09          
Spændende type,som kan gå hen og blive rigtig god for United..
RuneG 16:22          
United er en foregangsklub på det punkt. Fedt at de unge får chancen.
Toon Toon! 16:48          
Man havde én gylden generation...Ellers har det vel ikke været så prangende?
MightyDevil 17:54          
Er han et stort talent som folk siger? De gange jeg har set ham spille, synes jeg ikke man har lagt det store mærke til ham, udover at han virker ret kølig på bolden. Spørg af nysgerrighed ?
Kroesus 18:18          
Jeg kan heller ikke fornemme hans talent endnu, udover at han virker moden til opgaven. Måske gemmer der sig en stærk boks-til-boks spiller i ham.
MM27 19:30          
@ Toon
De gør det da noget bedre på den front, end de klubber de sammenligner sig med, synes du ikke?
Tirsdag 21. august