Luk

McTominay forsvarer Pogba: Meget misforstået

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Liverpool
FA Cup (24/01)
Oddset 2,60 3,70 2,50
bet365 2,60 3,40 2,62

Scott McTominay forsvarer sin holdkammerat Paul Pogba, som skotten mener er et fantastisk talent, der ofte bliver misforstået.

Paul Pogba har i indeværende sæson ikke formået at slå sit navn fast blandt Ole Gunnar Solskjærs startende elleve spillere.

Vanen tro har den franske midtbanemand derfor været udsat for kritik af den engelske presse, men det har den 27-årigre franskmand ikke fortjent.

Det mener hans holdkammerat Scott McTominay, der ser Poul Pogba som et fantastisk talent, der ofte bliver misforstået.

- Folk kender ham ikke. Det gør folk virkelig ikke. De kender ham ikke for den, han virkelig er. Han er meget misforstået på grund af den måde, han er på, hans personlighed og hvad han bringer til holdet efter min mening, siger han i følge goal.com og uddyber:

- Selvfølgelig kan han have en dårlig kamp. Det kan alle have. Men fordi man taler om Paul Pogba, så bliver det forstørret på en helt anden måde. Når han spiller godt, så er han blandt de allerbedste. Topklasse, tilføjer han.

Paul Pogba har i denne sæson spillet i alt elleve kampe fordelt i Premier League, Champions League og Liga Cup'en.


Af Lasse Rene

7 kommentarer

km2014 01:00          
Pogba har været en fiasko siden dag 1. Misforstået el ej, så har han ikke vist at han er 100 mio € værd.
En attitude der er til at brække sig over og at han kan tjene så mange penge uden st gide spille seriøst er at skide på alle dem, der gerne vil være prof og spille for United.
Fali 02:31          
Sig mig... Er det kun de få medspillere fra klubben der prøver at gøre ham til en storspiller??
Clemme_ 06:23          
Problemet er hans arbejdspensum er for lille.

Det gik i Italien, da det er stop and go fodbold, samt at han spillede på det klart bedste hold.

Det går også på det franske landshold, da landsholdsfodbold trods alt går lidt langsommere, og så har han Kante til at lave det hårde arbejde.
SW6 07:25          
Men selve problemet er vel netop det som nævnes; nemlig at han som 27 årig stadig omtales som talent. Til den pris han blev handlet i sin tid så burde han vel være en af grundpillerne i Uniteds fundament nu og det er han jo langtfra når så ungt et talent stadig omtaler ham som et stort (men misforstået) talent.
FrancescoTotti 09:49          
Jeg tror langt de fleste United fans for længst har tabt tålmodigheden. Samtidig har jeg heller ikke glemt alle de ting både manager og bror var ude og sige i pressen i slutningen af sidste sæson. Det kunne i hvert fald ikke misforståes.
Lasse599 12:36          
Han skal bare sælges....!!

Pogba skal UD af United - for hans attitude og væremåde på banen hører bare ikke til... Der kommer alt for få guldkorn fra ham og alt for mange fejl!
brugerx 13:34          
Støtter også et salg af Pogba.
Torsdag 21. januar