Luk

Medie: AaB-chef kan erstatte attraktiv Jon Dahl

| International | 9 kommentarer

Infoboks

Malmö FF har ikke lagt skjul på, at det kan blive svært at beholde holdets attraktive cheftræner Jon Dahl Tomasson. AaB-træner Marti Cifuentes nævnes som mulig afløser. 

Lørdag blev Jon Dahl Tomasson svensk mester med Malmö for anden sæson i streg. Samtidigt har han denne sæson spillet holdet ind i Champions League-gruppespillet. 

Det har gjort ham attraktiv for større klubber, erkendte sportschef Daniel Andersson efter mesterskabet kom i hus, som du kan læse nærmere om her. 

Ifølge det svenske medie Fotbolldirekt er interessen for den danske træner så stor, at Malmö er i gang med at forberede sig på en eventuel afsked. 

Helt konkret kigger de svenske mestre på kandidater til at overtage jobbet, hvis Tomasson bliver headhuntet til en større adresse. 

På den liste af mulige kandidater er en kending af dansk fodbold, nemlig AaB's Marti Cifuentes. Ifølge mediet har man sågar allerede kontaktet den spanske træner for at høre, om han kunne være interesseret, og her skulle meldingen være positiv. 

Han er dog ikke det eneste navn på blokken ifølge Fotbolldirekt, da Bodø/Glimts Kjetil Knutsen også skulle være interessant for Malmö. 

Han har haft stor succes i det norske, hvor han er på vej til at gøre klubben til norsk mester for anden sæson i streg. 


Af Andreas Roesen
Mandag 17. januar