Luk

Medie: AGF'er kan være ude i 10 måneder

| 3F Superliga | 10 kommentarer

Infoboks

AGF - FC København
Superligaen Mesterskabsspil (05/07)
bet365 2,50 3,50 2,62
Oddset 2,60 3,55 2,60
YouBet 2,65 3,55 2,70

AGF's Zach Duncan er blevet ramt af en korsbåndsskade og kan være ude i de kommende 10 måneder, skriver et australsk medie. 

Zach Duncan fik chancen fra start, men måtte udgå allerede i første halvleg, da AGF torsdag spillede 1-1 med lokalrivalerne Randers FC. 

Duncan humpede fra banen med en ispose om knæet, og ifølge det australske medie SBS The World Game er meldingen nedslående. 

19-årige Zach Duncan er således blevet ramt af en korsbåndsskade, der kræver en operation, og der venter midtbanespilleren op til 10 måneders pause fra banen, skriver mediet. 

bold.dk har forsøgt at få historien bekræftet af AGF eller Duncan, men foreløbigt uden held. 

Køb billet til AGF's drive-in-arrangement på Tangkrogen her


Af Mikael Blond

10 kommentarer

AaBager 14:53          
Altid trist, men for unge spillere er det en katastrofe. Man ved aldrig, i hvilken stand de vender tilbage. Jacob Ahlmann gik fra at være landsholdsspiller, til at være gennemsnitlig SLspiller, efter sin korsbåndsskade.
Emilfu 14:54          
Så resten af sæsonen + 90% af den kommende sæson.

Forfærdeligt, så skal der hentes en ret markant erstatning hvis vi nu også mister Amini, hvilket det ser ud til lige nu.
24601 14:55          
Og Marxen fik ikke så meget som gult for den hævnakt..
Marjownski 14:57          
Du er godt klar over, at Duncan modtog gult kort i situationen, da det var ham, der kom for hårdt ind i Marxen?
BoroDane 15:00          
Fuck det er bare ærgerligt for en ung knægt der virkelig så spændende ud i perioder i denne sæson. Den resterende del af sæsonen var hans mulighed for at gribe chancen og vise at man ikke behøvede at spendere stort på en afløser for Amini. Nu står man i stedet og formentlig skal hente 2 nye spillere. Håber Hvidt stepper op resten af sæsonen.
ataxx 15:20          
Det er NU Hvidt (Det helt rigtige navn til en AGF´er) skal vise hvad han kan. Han så lovende ud tidligere, men har været helt væk fra holdet. Jeg håber stadig at han kan blive den dominerende midtbanespiller vi alle sukker efter :)
Kong Dario 15:43          
Kæft en katastrofe. Øv synd for den unge mand
Lørdag 4. juli
Fredag 3. juli