LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Medie: Anderlecht-chefer uenige om Hjulmand

| 1. Division A | 10 kommentarer
Skandale i Belgien: Anderlecht-fans bliver ved med at kaste fyrværkeri på banen, og så bliver kampen aflyst
Medie: Anderlecht-chefer uenige om Hjulmand
Foto: Getty Images

Blandt Anderlecht-chefer er der ikke enighed om, hvorvidt Kasper Hjulmand er den rette træner for klubben, skriver Het Nieuwsblad.

Kasper Hjulmand er angiveligt i spil som ny Anderlecht-træner, men ifølge Het Nieuwsblad er der uenighed om, hvorvidt danskeren er den rigtige mand til jobbet.

Det belgiske medie skriver, at Hjulmand meget gerne vil have jobbet, og at teknisk direktør Frank Arnesen tror på danskeren. Anderledes skulle det dog stå til hos én af klubbens andre chefer.

Ifølge mediet er sportschef Michael Verschueren endnu ikke overbevist om, at Kasper Hjulmand skal være klubbens nye træner.

Anderlecht er dårligt kørende for tiden, og Verschueren går angiveligt med tanker om, at det er bedre at hente en træner, som kender belgisk fodbold og Anderlecht mere indgående.

Tirsdag stoppede den hidtidige træner Fred Rudden i den belgiske storklub. Assistenten Karim Belhocine skal stå i spidsen indtil udgangen af sæsonen.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen

10 kommentarer

JG-FCN 11:07          
Ville sgu også være mærkeligt hvis de var 100% enige, det sker meget sjældent i nogen form for beslutning der involverer mere end 1 person. Så lad os lige slå koldt vand i blodet med den slags tabloidfnidder.
Chimi-Changa 11:07          
Held & lykke til Hjulmand...

Det virker ikke ligefrem som en klub i balance og med en klar plan og strategi?
Måske han kunne få lidt hår på brystet hos Brøndby inden han hoppede ud i sit udlands-eventyr?
Snigskytten 11:15          
Tror nu han groede sig et par hår i mainz dengang.
Mdeden 11:18          
JG-FCN:
Men er vel næppe gode tegn for en træner af KHs type. Han laver næppe resultater konsistent fra dag 1, men vil uden tvivl lave kanon resultater hvis han får tålmodigheden. Og den virker ikke super lang når de ikke engang er enige.
Armand0 11:23          
han skal også foretage sig et moderat step op af, tænker jeg.

lidt som den kære delaney, hvis man kan lave så abstrakt en sammenligning. hvis han var skiftet direkte til dortmund (i fald de ville have ham, altså) var han også faldet igennem med et brag.

han har brug for et par år midt i den belgiske division, og ikke i en hårdt presset topklub.
Kuglelyn 11:52          
Anderlecht står vel i princippet i samme situation som FCN. Man har sikret sig slutspilspladser, men kan ikke vinde noget, så man kan relativt risikofrit sætte en ny træner ind, der allerede kan begynde at præge truppen frem imod næste sæson.
Så selvom Anderlecht er en belgisk storklub, ville Hjulmand kunne få en blød start uden for mange forventninger til resultater denne sæson.
Free man 12:15          
Chimi-chamga, du mener simpelthen at Brøndby er en klub i balance og med en klar strategi ? Jeg kunne forstå hvis du havde skrevet det 1. april - for det kan simpelthen ikke være seriøst ment ????
Fredag 24. maj
Torsdag 23. maj