LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Medie: Anderlecht ser bort fra Hjulmand

| 1. Division A | 8 kommentarer
Skandale i Belgien: Anderlecht-fans bliver ved med at kaste fyrværkeri på banen, og så bliver kampen aflyst
Medie: Anderlecht ser bort fra Hjulmand
Foto: Getty Images

Ifølge belgiske sudinfo.be har Anderlecht-ledelsen besluttet at kigge efter en belgisk kandidat til cheftræner-jobbet, og dermed kan Kasper Hjulmand være ude af billedet.

Anderlecht har længe været sat i forbindelse med Kasper Hjulmand, men nu skriver det belgiske medie sudinfo.be, at den sportslige ledelse kigger andre veje.

Mediet skriver således, at klubben har besluttet at kigge efter en træner, som kender den belgiske liga og Anderlechts nuværende situation.

Forleden skrev Het Nieuwsblad noget lignende. Her fremgik det, at Frank Arnesen, som er teknisk direktør, fortsat var meget varm på Kasper Hjulmand, men at sportschef Michael Verschueren ikke var overbevist.

De nye oplysninger fra sudinfo.be antyder altså, at sportschefen har overbevist den tekniske direktør.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

8 kommentarer

Chimi-Changa 13:46          
Spørgsmålet er vel så hvad Hjulmand vil nu?

Han har andre tilbud i udlandet, det er der nok ingen tvivl om, men vil han springe ud i noget andet eller give Brøndby chancen?

Jeg begynder at tro at han ender i Brøndby? Ikke mange dage siden at Søren Sorgenfri skrev på twitter at Hjulmand stadig var i førertrøjen i Brøndby?
kimjen 14:00          
Club Brugge er vel stadigvæk med i opløbet, hvis ikke de har fået kolde fødder efter svineren fra Anderlechts tidligere træner. Hjulmand kan derfor sagtens ende i Brøndby ?
Afløseren 14:13          
Tja...Brügge var også meldt interesseret i Hjulmand. Jeg synes dog det virker underligt, at Anderlecht trækker følehornene til sig igen små 3 måneder efter de ville have Hjulmand.
Selvom mange nævner Hjulmand i BIF, så har jeg altså svært ved at se hvorfor han skulle tage dertil. Al ære og respekt for Brøndby, men de skal jo ikke blive en kopi af FCN, så hvis han skal dertil, så skal det vel være med andet end rendyrket talentudvikling for øje?
Globus 14:18          
Så havde Arnesen alligevel ikke nok magt til at få den trumfet igennem. Man begynder efterhånden at tro på at Brøndby alligevel kan få deres hedeste drøm opfyldt, selvom det ikke så specielt sandsynligt ud.
FMFMFM 15:51          
Jeg ser ikke at et muligt BIF-projekt skulle blive en kopi af FCN & Hjulmand. BIF har markant mere råderum økonomisk og en større tiltrækningskraft for udenlandske spillere. Hjulmand er naturligvis primært kendt for sit arbejde med ungdomsspillere, men han formåede jo også at videreudvikle rutinerede spillere som fx Nicolai Stokholm. Jeg tænker at han kunne være med til at forløse flere af mange underpræsterende BIF´ere. Jeg håber virkelig på at han kommer til vestegnen og han skulle i så fald have ret frie tøjler og laaang snor.
TheUnitedWay 15:57          
Det bliver ret interessant at se BIF i en 5-2-3 med de centrale forsvarsspillere Brøndby råder over.
julieogjonas 18:53          
Jeg synes Hjulmand er en dygtig træner, men er det bare mig, der har svært ved at se Brøndby og Hjulmand som et godt match? FCN har et klart koncept fra U 5 år og til SL. Alle hold spiller på samme måde, så er man 4´er på U13, kender man opgaven på samme position for ældre hold.
Talentudviklingen til den bestemte form for fodbold, kræver bestemte typer og dem har de i FCN opbygget over en årrække.
Uden at forklejne Brøndby, så har de en"lidt"speciel sammensætning af truppen, og spørgsmålet er, hvad Hjulmands opgave i givet fald vil blive. At fortsætte med overfaldsfodbold, eller indføre et FCN-lignende spilkoncept. Uanset om det bliver det ene eller det andet, er det vist ikke nogen hemmelighed at samtlige spilleragenter har julelys i øjnene over den udskiftning der helt sikkert skal være i truppen. Og hvad så med tålmodigheden? Både Hjulmands og Brøndbys?
Lørdag 25. maj
Fredag 24. maj