Luk

Medie: Arsenal er varm på Leicester-profil

| Premier League | 18 kommentarer

Infoboks

Leicester - Burnley
Premier League (25/09)
Oddset 1,65 3,90 5,30
bet365 1,57 4,00 6,00

Arsenal er angiveligt særdeles interesseret i at hente Leicester-profilen James Maddison, men han kan blive en særdeles dyr herre at få i stalden i London.

Arsenal havde i sidste sæson gavn af den norske Real Madrid-kreatør Martin Ødegaard, men lige nu er han tilbage i Madrid-klubben.

Det efterlader en plads på Arsenal-midtbanen, der mangler en kreativ drivkraft, og ifølge Sky Sports skulle Arsenal være særdeles interesseret i at fylde tomrummet med Leicester-profilen James Maddison.

Den 24-årige englænder har over de seneste sæsoner gjort sig fornemt bemærket for Leicester, hvor det er blevet til 118 kampe med 27 mål og 20 oplæg til følge, og nu vil Arsenal altså angiveligt have fingrene i ham.

Mens Maddison meldes åben for idéen, så skriver Sky Sports, at Leicester tager sig godt betalt for Maddison, der menes at koste omkring 610 millioner kroner.

Derfor melder avisen, at Arsenal overvejer, hvordan en eventuel handel kan skrues sammen ved blandt andet at inkludere Arsenal-spillere.

Leicester har desuden fortalt, at man ikke er tvunget til at sælge denne sommer.

Arsenal er for nylig også sat i forbindelse med Inter-angriberen Lautaro Martinez.


Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 03:40          
overvurderede engelske spillere. 100 mio for graelish, der intet har vundet eller slået rekorder for noget som helst. det er ikke underligt den taber nation aldrig vinder noget med den forskruede forestilling om at engelske spillere har højere værdi....
MesutCazorla 04:12          
overvurderede engelske spillere. 100 mio for graelish, der intet har vundet eller slået rekorder for noget som helst.

Jeg er helt enig i, at 100 millioner er for meget for Grealish, men skulle man ikke hellere fastsætte priserne ud fra, hvor god spilleren er, fremfor, hvor mange trofæer han har vundet og rekorder han har slået?

det er ikke underligt den taber nation aldrig vinder noget med den forskruede forestilling om at engelske spillere har højere værdi....

Jeg ser ikke lige den umiddelbare sammenhæng, mellem det engelske landsholds præstationer, og priserne på de engelske spillere? En væsentlig del af grunden til, at priserne skydes i vejret på den måde, er jo ikke bare en overvurdering af spillerne, men først og fremmest fordi, selv de mindste klubber i Premier League, har så stærk en økonomi, at de kan sige nej til højere beløb. Der er ganske enkelt bare større penge i omløb, hvilket betyder, at priserne starter højere og dermed også slutter højere - også for udenlandske spillere i England. Buendia gik jo eksempelvis for 40 millioner pund i år, og sidste sæson hentede City Nathan Ake for 45 millioner pund, ligesom Mahrez blev hentet for ca. 70 millioner.
Iskoldere 05:50          
@mmahen

Hov hov. Har du overhovedet lavede nogen former for faktatjek på dit udsagn? Grealish har slået mange rekorder.

I 2016 slog han f.eks. en rekord, da han tabte alle de 16 PRL-kampe, han var involveret i.

Han har også slået en rekord ved at have tabt 20 PRL-kampe i streg i 2019.

Han vandt også Nextgen-Series i 2012/2013.

På den mere positive side så blev der i 19/20 begået flest frispark på Grealish af alle spillere i PRL. 167 frispark - hvilket skulle være det højeste antal nogensinde i PRL.

Selvom det ikke er en rekord, så er det også værd at bemærke, at Grealish var den anden mest chanceskabende spiller i PRL i sidste sæson - kun overgået af KDB. Han scorer også højt på mængden af succesfulde driblinger og andet.

Og hvis skiftet går igennem, slår han jo også en transferrekord som den dyreste englænder.
Kobey 06:17          
Men det er vist også sådan, at engelske spillere er i høj kurs grundet deres regler om spillere med status af egen avl. Noget med at de skal være trænet af en engelsk klub i en vis årrække fra en bestemt alder.
Har dog ikke helt styr på de regler. Men det giver, ihvertfald i min optik, god forklaring på hvorfor engelske spillere er dyre når de handles i mellem PRL klubber.
Damse1994 06:40          
@Kobey

Det er ikke kun engelske klubber der har den regel. Det er en UEFA regel, så den skal man leve op til både nationalt i de enkelte ligaen i EU, samt i de europæiske turneringer.

Alle klubber skal have 8 spillere som har været i landet 3 år mellem deres 15.-21. leveår.

Tror mere de opskruede priser skyldes at der i mange år har været mangel på engelske klassespillere, at englændere sjældent slår til udenfor den britiskehalvø og at klubberne svømmer i penge grundet tv-aftaler og rigmænd.
Geddar 06:55          
Der er både HG-regler i PL og nogle andre HG-regler i UEFA regi.
Mathews 07:38          
overvurderede engelske spillere. 100 mio for graelish, der intet har vundet eller slået rekorder for noget som helst. det er ikke underligt den taber nation aldrig vinder noget med den forskruede forestilling om at engelske spillere har højere værdi....

Fjols, sæt dig ind i tingene.
Fredag 24. september