Luk

Medie: Arsenal tæt på Bologna-forsvarer

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Napoli - Bologna
Serie A (28/10)
Oddset 1,32 5,60 9,00
bet365 1,30 5,50 9,50

Arsenal skulle være blevet enig med Bologna om en handel, der sender Takehiro Tomiyasu til London-klubben. Tomiyasu har været et emne i Tottenham.

Arsenal er efter alt at dømme uhyre tæt på en ny forstærkning til forsvaret, da klubben angiveligt skulle være nået til enighed med Bologna om forsvareren Takehiro Tomiyasu, der over sommeren har været kædet heftigt sammen med Tottenham, inden Spurs gik med Cristian Romero.

Sky Sports beretter således, at der er enighed om en aftale til omkring 170 millioner kroner for den 22-årige forsvarer.

Ifølge Fabrizio Romano er der lægetjek i eftermiddag, inden handlen ventes offentliggjort.

Japanske Tomiyasu er en alsidig forsvarer, der mest har spillet midtstopper for Bologna, men som også kan dække højrebacken.

I Arsenal er både Hector Bellerin og Ainsley Maitland-Niles mulige emner, der kan være på vej ud.


Af Jonas Dalgård

10 kommentarer

Meefa 13:17          
Nogen der ved om Arsenal henter en back? Bellerin er på vej ud, Cedric er lort, Niles er ikke back, Chambers er ikke back og ikke god nok til at starte og Tomiyasu er CB.
Geddar 13:20          
"Tomiyasu er CB"

Han er også højre back, og det er sandsynligvis dét han er købt som.
Meefa 13:33          
Nej han KAN spille RB, men han er CB. Ligesom Chambers. Er helt med på hvem Tomiyasu er. Man kan håbe Maitland Niles sætter sig på pladsen
Geddar 13:38          
Han har vist ganske fine takter på backen, og er noget hurtigere end Chambers. Jeg kan ikke lige forestille mig han primært er købt til midterforsvaret.
Meefa 13:45          
Kan godt være han er, men ikke noget der huer mig. En af grundene til han har spillet back er netop hurtigheden som du nævner. Han er også god på bolden, men mere bekymret for om han kan løfte sit spil på den sidste tredjedel. Han har 96 kampe som CB, 16 som CDM og 42 som RB.
Comeonyouspurs93 13:52          
Stakkels fyr. Alsidig fodboldspiller med et højt potentiale. Han skulle sigte højere, såsom Brighton eller Newcastle
Geddar 13:52          
Der skal åbenlyst bygges på offensivt. Men det kan også være et bevidst træk, at man går efter en defensivt stærkere løsning, som modvægt til en meget offensiv Tierney i modsatte side. Men han er stadig ung, så der kan sagtens ske en del på den offensive front. Det er en god start at han er teknisk solid og god i pasningsspillet.
Tirsdag 26. oktober