Luk

Medie: Balotelli til lægetjek i Gytkjærs klub

| Serie B | 2 kommentarer

Infoboks

Brescia - Monza
Serie B (25/01)
Oddset 3,50 3,05 2,05

Ifølge Sky Sports Italia er Mario Balotelli på vej til Monza, hvor han bliver konkurrent til Christian Gytkjær. Lægetjekket vil finde sted på mandag.

Mario Balotelli har været klubløs siden bruddet med Brescia i sommer, og i november blev den kontroversielle angriber rygtet til brasiliansk fodbold.

Nu ser det dog ud til, at Balotelli bliver i Italien.

Sky Sports Italia skriver, at Serie B-klubben Monza er klar med en seks måneder lang kontrakt til Balotelli, der i så fald bliver direkte konkurrent til danske Christian Gytkjær.

Monza har endnu ikke meldt noget officielt ud, men ifølge Sky Sport Italia bekræfter CEO i Monza Adriano Galliani, at der er kontakt mellem klubben og Balotelli.

Galliani, der har en fælles fortid med Balotelli i AC Milan slår fast, at det er sidste chance for angriberen.

- Jeg har sagt til ham, at det er her er hans absolut sidste chance. Han har fantastiske kvaliteter, og han er kun 30 år gammel, siger Galliani ifølge Sky Sports Italia.

Mediet skriver også, at Balotelli har accepteret tilbuddet af Serie B-klubben, som altså i første omgang lyder på et halvt år. Den kan dog forlænges, siger Galliani.

- Hvis begge parter er tilfredse, så forlænger vi den. Han har opført sig eksemplarisk og har accepteret en lav løn med forskellige bonusser for præstationer og oprykning, siger Monza-chefen.

Monza ligger på nuværende tidspunkt nummer otte i Serie B. 


Af Jonas Nielsen
Mandag 18. januar