Luk

Medie: Barca og Bayern meget varme på AC

| International | 14 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Lille
Champions League Slutspil (22/02)
Oddset 1,33 4,80 8,35
bet365 1,36 5,00 8,00

Både Barcelona og Bayern skulle være stærkt interesserede i at tilknytte Andreas Christensen, som også har et tilbud på bordet fra Chelsea. Det skriver den velrenommerede transferjournalist Fabrizio Romano på Twitter.

Sagaen om Andreas Christensens fremtid tager til i disse dage, hvor danskeren har mindre end et halvt år tilbage af sin kontrakt.

Landsholdsstopperen er på kontrakt hos Chelsea, som har et stående kontrakttilbud, der endnu ikke er blevet godkendt eller afvist af danskeren.

Senest har europæiske mastodonter som Barcelona og Bayern meldt sig på banen i kampen for danskerens signatur, og det kunne være en af de to klubber, der bliver Christensens fremtidige destination, hvis man spørger den troværdige journalist Fabrizio Romano.

Der er endnu ikke truffet en beslutning i AC's lejr, men det ventes ifølge Romano, at der bliver truffet en endelig afgørelse snart.


Af Cillian Murphy

14 kommentarer

Udafkommunen 18:23          
Bayern ville være frækt.
DJE100 18:31          
Bayern og AC lyder bare som et match, uden tvivl. Han er en af verdens absolut bedste midterforsvarer så qt Bayern skulle være intresserede kommer ikke bag på mig. Barca er naturligvis også en kæmpe klub og lige meget hvad må det stadig være smirende når sådan en klub viser sin interesse, men i deres forfatning lige nu, er Bayern bare et større skifte.
aloevgaard 18:32          
Bayern ville være et fremragende valg, altså hvis han får spilletid. Hvem er det nu ellers som Bayern har på CB-positioner? Kan han skubbe dem væk?
Omvendt, hvis han vælger Barca er han jo garanteret spilletid og vil være med til at Barca kan nå top 4… måske.
Vladivostok 18:37          
Barcelona kan kun være det rigtige, han passer perfekt
Vincent Gigante 18:58          
Barcas økonomiske rod in mente, så virker Bayern som en bedre destination p.t.

Süle forlader Bayern - og så er der alle muligheder for spilletid ved siden af Dayot Upemacano.
Han ville passe godt ind.
JimWendler 19:12          
Står det mellem de to så vælger han forhåbentlig Bayern. Langt mere stabil situation i det sydtyske end i Barcalona, både økonomisk og sportsligt og så kender han både ligaen og sproget i forvejen.
Derudover er det også bare alt for længe siden der har været en dansker i Bayern
MortenHansen449 19:15          
Jeg har altid set Bayern som den værste klub ever! Dog vil jeg rent objektivt sige, at et match med sydtyskerne kunne være optimalt for AC

Aldrig Barcelona. De har sunket for dybt med deres udhulning af eksisterende kontrakter
Fredag 28. januar