Luk

Luk

Medie: Barca og Real indgår mundtlig aftale

| La Liga | 14 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Real Madrid
Champions League Slutspil (28/05)
Oddset 2,00 3,70 3,55
bwin 2,05 3,60 3,50
bet365 1,95 3,75 3,60

Ifølge Marca har Barcelona- og Real Madrid-ledelsen besluttet, at de ikke længere må byde på en spiller fra det andet hold, hvis der er forhandlinger om en mulig kontraktforlængelse i gang.

Barcelona og Real Madrid indgår en pagt.

Det mener spanske Marca i hvert fald, da de har erfaret, at klubbens præsidenter, Joan Laporta og Florentino Perez, har givet hinanden hånd på, at de ikke må presse hinanden økonomisk i forhold til kontraktforlængelser.

Marca skriver nemlig, at det nu ikke længere er 'tilladt' for eksempelvis Real Madrid at forsøge at hente en Barca-spiller, som er i gang med at forlænge kontrakten med klubben.

Det skyldes, at de to præsidenter vil undgå en situation, hvor den ene klubs interesse kan presse den anden klub til at skulle smide flere penge i kassen i forhold til en forlængelse.

Det har været rygtet, at netop sådan en situation var tæt på at finde sted for nylig, da Madrid-klubben skulle have udset sig Ronald Araujo som deres nye stopper, da han snart har kontraktudløb.

Men hvis man skal tro Marcas oplysninger, er den tid nu forbi mellem de to store spanske klubber.


Af Raymund Nelausen

14 kommentarer

The Goat 11:17          
Laporta og Perez er vist perlevenner. Måske Perez kan låne penge til Barca og udleje et par spiller nu hvor de er igang.
Slettet(131458220804) 11:27          
Må de det? Er det ikke konkurrenceforvridende hvis det kun gælder de to hold, mens de sagtens må gå på rovdrift i de andre spanske klubber?
Sebalist 11:33          
De engelske skal nok gøre det for dem..
Stagger Lee 11:36          
Det er ikke noget nyt. De har haft en stiltiende aftale i over ti år. De har vel blot bekræftet aftalen og præciseret den med et håndtryk, nu da der er kommet ny præsident i Barcelona
The foundation 12:15          
Jg fcn: det har du i den grad en pointe i!
Jesper Hansen 12:46          
Konkurrence forvridende kan det næppe betegnes som, men det kunne danne referencer til kartel dannelse. Problemet med denne påtegnelse er at der gerne skal være et marked man har tæt på 100 % mellem kartellets medlemmer, hvor et duopol eller lignende er gældende.
I dette tilfælde er der ligeligt konkurrence for andre klubber og derfor er det svært at komme efter juridisk tænker jeg. Eller er der noget jeg overser?
Stagger Lee 12:59          
Må de det? Er det ikke konkurrenceforvridende hvis det kun gælder de to hold, mens de sagtens må gå på rovdrift i de andre spanske klubber?

Det er jo ikke for at konkurrere med de spanske klubber, men for at stå stærkere over for rigmandsklubberne. Det troede, jeg var rimeligt indlysende. På den måde undgår man, den indbyrdes rivalisering får for store økonomiske konsekvenser for de to klubber og man kan rette opmærksomheden mod at konkurrere med andre europæiske giganter, der har et lands økonomi bag sig.
Fredag 27. maj