Luk

Medie: Barca tæt på forlængelse med Fati

| La Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Real Betis
La Liga (04/12)
Oddset 1,48 4,60 6,30
bet365 1,45 4,50 6,50

Ifølge Mundo Deportivo har FC Barcelona indledt forhandlingerne med Ansu Fatis agent, Jorge Mendes, om en forlængelse af spanierens kontrakt frem til 2027.

Ansu Fati har i denne sæson fået comeback for FC Barcelona, efter han har siddet ude i en længere periode med en skade.

Her har den unge spanier overtaget Lionel Messis trøjenummer, og derfor er der mildt sagt store forventninger til Fati, men fremtiden har dog været usikker, da hans kontrakt står til at udløbe til sommer.

Barcelona ser dog ud til at have fundet en løsning, hvis man skal tro det spanske medie Mundo Deportivo.

Den spanske storklub er nemlig gået i gang med forhandlingerne om en forlængelse af Fatis kontrakt, da de har holdt møder med spanierens agent, Jorge Mendes.

Her melder mediet, at Mendes har lagt pres på Barcelona ved at fortælle, at Fatis situation har gjort flere klubber interesseret, og derfor har Barcelona-direktør Mateu Alemany været nødt til at handle hurtigt. 

Mundo Deportivo skriver, at der skulle være tale om en forlængelse, der holder Fati i Barcelona frem til sommeren 2027, og den skulle Mendes angiveligt have godkendt.

18-årige Ansu Fati har allerede været kampafgørende for FC Barcelona, efter han kom tilbage fra sin skade, da han står noteret for to mål i blot tre La Liga-kampe.


Af Raymund Nelausen
Mandag 29. november