Luk

Medie: Barcelona-komet har valgt Spanien

| International | 2 kommentarer
Medie: Barcelona-komet har valgt Spanien
Foto: Getty Images

Infoboks

Granada - Barcelona
La Liga (21/09)
bet365 8,00 5,25 1,36
NordicBet 8,00 5,30 1,37
Oddset 8,00 5,30 1,35
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

16-årige Ansu Fati har ifølge catalansk medie valgt, at han vil repræsentere Spanien, når det handler om landsholdsfodbold.

Ansu Fati blev for nylig den næstyngste debutant i Barcelonas historie, da han spillede mod Real Betis, og den yngste målscorer, da han nettede mod Osasuna.

Nu har den 16-årige komet ifølge den catalanske avis Diario Sport valgt, hvilket land han vil repræsentere, når det kommer til landsholdsfodbold: Spanien.

Fati kan vælge mellem tre lande: Guinea-Bissau, hvor han er født, Portugal, som tidligere besad Guinea-Bissau som koloni, og Spanien, hvor spilleren har boet med sine forældre, siden han var seks år gammel.

Valget er altså ifølge avisen faldet på Spanien, hvilket Fati har meddelt klubben, som på sin side har kommunikeret beslutningen videre til det spanske fodboldforbund.

Ifølge avisen ser forbundet gerne, at Fati får spansk statsborgerskab så hurtigt som muligt, så han er til rådighed, når der spilles U17-VM i Brasilien fra slutningen af oktober.

Grunden til valget skal være Fatis nære venner på Barcelona-akademiet La Masia, som han gerne vil spille sammen med på internationalt niveau. 


Af Thor Carlskov
Lørdag 21. september
Fredag 20. september