Luk

Medie: Barcelona vil snuppe Chelsea-kaptajn

| International | 11 kommentarer

Infoboks

Athletic Club - Barcelona
Copa del Rey (20/01)
Oddset 3,05 3,25 2,35
bet365 3,20 3,25 2,30

Barcelona har ifølge Marca set sig varm på Chelsea-kaptajnen Cesar Azpilicueta, som står foran kontraktudløb i Chelsea til sommer.

Kontraktudløb er der nok af i Chelsea-forsvaret, hvor både Andreas Christensen, Thiago Silva, Antonio Rüdiger og Cesar Azpilicueta står foran en uvis fremtid i øjeblikket.

For sidstnævnte kan der nu være en ny og spændende mulighed på vej.

Skal man tro Marca har Barcelona nemlig udset sig den 32-årige spanske Chelsea-kaptajn som en strålende tilføjelse til truppen, hvor han ville kunne dække både backen og midterforsvaret for Xavis Barcelona-mandskab.

Barcelona hentede for nylig Dani Alves til som højreback efter undervældende præstationer af Sergino Dest og Sergi Roberto, og her skulle Azpilicueta altså så ses som et mere stabilt alternativ til højrebacken sammen med Alves.

Ifølge Marca håber Barcelona på, at Azpilicueta ikke skriver under på et kontrakttilbud fra Chelsea før nytår, så spanieren frit kan diskutere en fri transfer med virkning fra sommer, og han er ifølge Marca altså højt på listen over mulige transferemner.

Azpilicueta har været Chelsea-spiller siden 2012.


Af Jonas Dalgård

11 kommentarer

Bauelasen 09:40          
Som Chelsea supporter håber jeg på en forlængelse, fordi han er vigtig for truppen på og udenfor banen, vigtig for balancen mht. erfaring og bredden i truppen; men kunne dog også sagtens unde ham en tur til et lidt spændende Barcaprojekt, hvor han formentlig også ville få en vigtigere rolle, og en god afslutning på karrieren.
Glad for forlængelse, taknemmelig for mange års tjeneste og god vind fremover, hvis han tager et smut til Xavis mandskab.
Nickdkinter 10:05          
SPændene barce projekt. Arrrgh de henter gamle spiller ind. Ved sgu ik hvor spændene det er.
Connaisseur 10:24          
Jeg mener det er uambitiøst. De skal i stedet se at få lækket nogle historier om deres uforbeholdne interesse for Andreas Christensen så han ikke forlænger og de kan snuppe ham til sommer. Der skal profiler og potentiale til for at Barca kan rejse sig. Ikke yderligere aldrende spillere og hollandske wildcards.
KiksetIndspark 10:52          
Ville alligevel være lidt af et kup, hvis en klub signer hele Chelseas centerforsvar gratis. Så har man da folk, der er vant til at spille sammen. Mon ikke Chelsea skal til at punge ud for at undgå katastrofen. :)
Chris4700 10:57          
Selvom økonomien i Barca er drastisk forbedret på ret kort tid, så er den dog stadig mere end sløj. Profiler er derfor ret svære at få fingrene i, hvorfor man skal lede efter markedsmuligheder som eksempelvis spillere med kontraktudløb. Virker dog mærkeligt med denne handel, med tanke på Dani Alves´ ankomst. Muligvis udviklingen med Robertos skade har ændret noget. Tænker også markedsmuligheder til tider kan være så gode, at de overskygger et egentlig behov, som jeg tænker er tilfældet med Dani Alves (og muligvis denne), selvom der godt nok går en smule snak om at Xavi ikke er helt lun på Dest
MistGoose 11:25          
Alves har kun kontrakt til sommer.
Roberto har også kontraktudløb til sommer og eftersigende bliver aftalen næppe forlænget.
Facchetti 11:37          
Der skal profiler og potentiale til for at Barca kan rejse sig. Ikke yderligere aldrende spillere
Måske er potentiale ikke alt. Det er tydeligt at der mangler spillere med leder- og følgeskab. Pique og Busquets har udspillet deres roller, og man leder efter andre, der kan gå forrest.
Dave er en (næsten) gratis løsning, han kan sproget og kender en del af spillerne fra landsholdet.
...men jeg tror nu ikke, Chelsea lader ham smutte.
Onsdag 19. januar