Luk

Medie: Bayern har henvendt sig til Tuchel

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Schalke 04
Bundesliga (25/01)
bet365 1,16 8,50 13,00
NordicBet 1,17 7,95 16,50
Oddset 1,16 8,00 15,00
YouBet 1,16 8,00 16,00

Ifølge tyske Sky har Bayern München rakt ud til Thomas Tuchel, som er træner i Paris Saint-Germain og tidligere træner i Dortmund.

Bayern München skal have ny træner efter fyringen af Niko Kovac, og den øverste på listen er angiveligt den tidligere Dortmund-træner Thomas Tuchel.

Det tyske medie Sky skriver, at Bayern München har talt med den nuværende træner i Paris Saint-Germain og tilbudt ham jobbet enten allerede nu eller først til sommer.

Bayern er dog gået tomhændet fra de indledende samtaler.

Sky skriver således, at Bayern har fået den besked, at et skifte fra PSG lige nu er udelukket, og at et skifte til sommer afhænger af, hvordan PSG præsterer i resten af indeværende sæson.

Thomas Tuchel har været i PSG siden sommeren 2018. Han har stået i spidsen for klubben i 71 kampe. Før det var han hos Dortmund fra sommeren 2015 til sommeren 2017.

Han har også tidligere været træner i Mainz.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Adamantium_1 13:05          
Kommer til at bide Bayern lidt i røven, at de ikke ansatte Tuchel, mens han gik hjemme og trillede tommelfingre - inden PSG landede ham.

Faktisk ventede Tuchel på, at Bayern ville henvende sig - men Karl Heinz og Uli kunne ikke blive enige om, hvem der skulle placeres ved roret, og i hvilken retning klubben skulle bevæge sig i.

Den øverste ledelse har været en hæmsko for Bayern i flere år nu. Det bliver godt når de to kransekagefigurer er skiftet ud .
Redondo69 13:41          
Til gengæld vinder de det tyske mesterskab år efter år. Det er der vist flere fans i Tyskland, som ville give højre arm for at få lov til at opleve hos de andre hold i Tyskland. Jeg ved godt, at man har større ambitioner end blot at vinde det tyske mesterskab, men på en eller anden måde er det en smule grotesk at beklage sig over præstationerne.

Bayern har en økonomi, som uden tvivl kunne sætte de fleste tyske klubber til vægs. Måske også Dortmund som man dog må formode er blevet styrket en del økonomisk, men man skal også huske, at Dortmund var på vej mod bankerot for omkring 15-20 år siden(tiden går hurtigt). Min frygt er lidt, at man med en mere pragmatisk ledelse vil gå ud og storinvestere, hvilket naturligvis ville være en naturlig løsning, hvis man sammenligner med deres konkurrenter i Spanien og England. Til gengæld frygter jeg, at det vil dræbe konkurrencen i tysk fodbold. Jeg synes selv, at Bundesligaen har et fantastisk produkt, og det produkt er nemlig skabt omkring en rigtig fed fankultur, talentudvikling og ikke mindst underholdende fodbold. Særligt det sidste har været problematisk for tysk fodbold i nyere tid, men det virker til at være på vej frem i denne sæson.

For mig er underholdende fodbold ikke en masse driblinger og en masse mål. Nej, det er tætte kampe og ikke mindst spændingen omkring, hvem der vinder mesterskabet. Som Real Madrid mand slukker jeg selv fjernsynet, hvis Real Madrid fører 5-0. Så er der bare ikke mere at komme efter i den kamp for mig. Jeg håber absolut ikke, at det bliver en forsvindende tendens, hvis Bayern omjusterer, men måske lidt en naiv ønsketænkning, fordi det kommer de absolut til at gøre.
Alle Achtung 13:54          
Bayern har en økonomi, som uden tvivl kunne sætte de fleste tyske klubber til vægs
Bayern har en økonomi der sætter alle tyske klubber til vægs... ja vel en stor del af alle klubber i Europa.
BayernMunich 16:45          
Meget enig i det du siger Redondo, for mig er underholdning at begge hold vil anbribe, med andre ord en af de væsentligste grunde til jeg foragter Atl. Madrid og Chelsea under Di Mateo osv.

Du nævner at Dortmund var MEGET tæt på en økonomisk afgrund, konkurs, men Bayern tilbød sig og lånte Dortmund 3-4 M. euro, uden renter, som Dortmund så sidenhen har betalt tilbage. Det siger bare lidt om at Bayern også godt vil have Dortmund i Bundesligaen, da de er med til at bringe spænding og lir.
hfn 23:28          
Han sagde vist nej, når man hører hvilke sprogproblemer Nikos folk har haft er fyringen logisk...
alko-alex 12:28          
@BayernMunich uden rente? 8% er vel også en slags rente
Fredag 24. januar