Luk

Medie: Bayern sikrer sig Espanyol-stjerne

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Girona - Espanyol
Segunda División (23/01)
Oddset 3,70 3,05 2,10
bet365 4,00 2,90 2,05

Bayern München henter ifølge Diario Sport midtbanespilleren Marc Roca i Espanyol, efter transferen lørdag faldt på plads, lyder det.

Bayern München ser ud til at lande en interessant handel, få dage før transfervinduet smækker i.

Den tyske storklub har ifølge Diario Sport landet en aftale med Espanyols midtbanespiller Marc Roca, og han skulle få en fireårig aftale med option på et år mere hos Bayern.

Den 23-årige midtbanemotor har spillet 121 førsteholdskampe for Espanyol, og han menes at koste 112 millioner kroner inklusiv bonusser.

Papirerne skulle være blevet underskrevet lørdag, og derfor mangler kun de sidste detaljer, før handlen kan offentliggøres, skriver Diario Sport.


Af Sara Margren

5 kommentarer

charlotte6519 14:13          
Synes at Bayern har sovet lidt i timen, har vundet alt og har svært ved at hente forstærkninger, spørg mig selv om Hansi flick ikke har meget at sige.Han vil jo gerne have Mario gotze som de enda kan få gratis.Bliver slemt skuffet hvis der ikke kommer flere til inden d.5 sep.
Kobey 14:56          
Men det er vel egentlig også begrænset hvad de skal forstærke sig med. Ja Thiago er væk, men der er jo nok at vælge mellem inkl. nu også Roca.
Fint i min optik at scoute det næste års tid, og så hente ind næste sommer. Så ved vi også lidt mere om corona osv....
mmahen1962@hotmail.com 15:43          
Der ska altså stadig ikk mange skader til, før holdet påvirkes. Lewa er sjælfent skafet, men hvis han ryger ud i vigtige uger, mister bayern med garanti point.
charlotte6519 15:45          
Ja men det kan blive en lang sæson med mange kampe og sky høje forventninger til truppen og målet i Bayern er at vinde så en bred trup vil være godt.For at bruge en gamle guadiola fjoskel Hudson o doi Oder gar nicht.
Lemieux66 21:20          
Midtstopper positionen skal de hente til og så få skudt Boateng, Martinez og Sule af, da de i min optik klart er Bayerns svageste led. Alaba spiller derinde af nød og er uanset hvad en nødløsning. Ja Thiago efterlader et hul, men en solid midtstopper vil pynte.
Fredag 22. januar
Torsdag 21. januar