Luk

Luk

Medie: Bayern vil hente De Jong i januar

| La Liga | 7 kommentarer

Infoboks

Bayern München har indledt jagten på Frenkie de Jong, og de vil hente ham allerede i transfervinduet i januar måned, melder Marca. 

Frenkie de Jong har i den seneste tid været rygtet væk fra FC Barcelona, hvor klubber som Chelsea og Manchester United skulle have udset sig hollænderen som en mulig forstærkning.

Bayern München har også været sat i forbindelse med de Jong, og hvis man skal tro Marcas oplysninger, så har de indledt en intenst jagt på Barca-spilleren. 

De vil nemlig have ham til klubben med det samme.

Marca skriver i den forbindelse, at Bayern-lejren allerede har kontaktet de Jongs repræsentanter for at vise deres interesse.

Det kan dog blive et problem for Bayern at få overtalt Barcelona om en mulig aftale, da Marca mener, at der er drama i forholdet. 

Barca-lejren har nemlig ikke været besynderlig glade for, at tyskerne tidligere har forsøgt at hente Pedri og Sergino Dest.

Der skal da også en masse penge på bordet, hvis 24-årige Frenkie de Jong skal forlade Barcelona, da han har en kontrakt helt frem til sommeren 2026.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Fl@skebøf 13:19          
Som Bayern fan har jeg svært ved at se det ske. Bayern har allerede to verdensklassespillere til midten i form af Goretzka og Kimmich, samtidig får de to en høj løn. Hvordan skal der blive plads til en spiller som De Jong pludselig? I så fald bliver han jo hentet for at spille fra start, en spiller som ham vil ikke være tilfreds med en indskifter/reserverolle.

Samtidig kræver Barca en høj transfersum og Bayern er tilsyneladende ved at gøre parat til tiden efter Lewandowski, altså skal der investeres en høj sum i angriber til sommer hvis han forlader klubben.
hfn 13:23          
Det ville være fedt med 3 verdensklasse spillere, Goretska er (desværre) ofte ude med skader. Mener også Goretska kunne aflaste Muller lidt længere fremme, samtidigt ville Kimmich i skadesperioder også tage opgaver i forsvaret…
Binne7 14:35          
Eriksen var ellers oplagt her for begge parter
Slettet(031913221905) 14:35          
De fleste transferjournalister skriver at det ikke kommer til at ske i januar, men at interessen er der og at sommeren er realistisk.
carulus 14:57          
Det kan være de vil bruge ham som på det hollandske landshold og Ajax tiden som forsvarer/Libero. Det er ivertfald på den position hvor han klart, skinner mest igennem.
Slettet(221943220203) 17:52          
Det kunne være et godt match. Han bør spille i en rigtig storklub hvilket Barcelona ikke er ( mere )

Snakken om Eriksen er tåbelig. Han er en lottokupon. Ingen ved hvor han er niveaumæssigt og mest vigtigt, om hjertet holder til topidræt
Chris4700 19:37          
Shit du har travlt Morten, og ondt åbenbart :)
Fredag 27. maj