Luk

Medie: Belgiere lejer Sory Kaba i FCM

| International | 16 kommentarer

Infoboks

Ludogorets - FC Midtjylland
Europa League Gruppe F (09/12)
Oddset 5,20 3,90 1,67
bet365 5,00 3,80 1,70

Ifølge det belgiske medie Het Niewsblad er det endt med en lejeaftale mellem OH Leuven og FC Midtjylland, der sender Sory Kaba til Belgien.

Det bliver efter alt at dømme ikke til et Sory Kaba-salg for FC Midtjylland i denne omgang.

Det skriver det belgiske medie Het Nieuwsblad, der i stedet melder, at angriberen forlader FCM på en lejeaftale i den kommende sæson – dog har klubben sikret sig en købsoption på Kaba.

Belgiske OH Leuven skulle blive Kabas midlertidige arbejdsgiver, efter klubbens ellers har været meldt interesseret i at købe angriberen, der slet ikke har spillet for FCM i denne sæson.

Het Laatste Nieuws berettede ellers for et par dage siden, at belgierne havde budt 22,5 millioner kroner på 26-årige Kaba, men det blev angiveligt ikke til nogen permanent aftale i første omgang.

Ifølge Het Nieuwsblad rejste Kaba til Belgien mandag og gennemgår lægetjekket i klubben tirsdag.

Kaba har spillet 75 kampe og scoret 22 mål for FCM.


Af Jonas Dalgård

16 kommentarer

Hausser 08:22          
I det mindste skal vi ikke se på ham
Khan 10:37          
Øv, havde håbet på han var blevet solgt for en pose snolder
Pep Guardiola 11:03          
Er der mon nogle FCM-kyndige der kan kommentere på de 22.5 mio. kr. der eftersigende skulle være budt? Umiddelbart virker det da som en fair nok pris, ville FCM ikke have accepteret det hvis der var hold i rygtet?
stik i rend dreng 11:05          
Det lyder som en okay pris, men det er det samme som vi gav - og Sory Kaba er blevet en bedre spiller i hans tid i FC Midtjylland, så jeg tror gerne Svend vil tjene penge, og ikke bare breake even.
HamDerPrøver 11:21          
@Pep
Jeg synes faktisk han er mere værd. HVIS han var motiveret for at spille superliga er han på min top3 over angribere.

Og så tror jeg også der er lidt principsag i det, hvor han ikke skal have lov til at gå billigere, blot fordi han skaber sig. Men det er jo selvfølgelig kun mit bud.
Kosmisk Kaos 11:22          
Fcm har sikkert plantet historien i medierne om de 22,5 millioner kroner. Det ville være tåbeligt at afvise så stort et millionbeløb, for derefter at leje ham ud.

Oftest lejer klubber spillere ud, fordi de ikke kan sælge dem.
fcklog 11:25          
Det ser efterhånden mere og mere ud til at ledelsen har fået storhedsvanvid/fejler totalt, og ikke kun med Sory Kaba som man nu kun kan få lejet ud.

En salgspris på Cajuste på 120 millioner kr. er jo helt væk i forhold til Daramys pris på små 100 millioner kr.

Ledelsen jublede helt enormt over købet af Sisto. Mon ledelsen stadig jubler lige så meget. Jeg tror det næppe med den løn og det spil han indtil nu har vist.
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december