Luk

Medie: BIF og FCK kan rammes af restriktioner

| Danmark | 43 kommentarer

Infoboks

OB - Lyngby
Superligaen Grundspil (03/02)
Bet25 1,50 4,20 5,80
Oddset 1,55 4,20 5,30

Ifølge Ekstra Bladet overvejer myndighederne, om der skal lukkes endnu færre tilskuere ind til blandt andet fodboldkampe i de bedste rækker i landet.

Nye restriktioner i forbindelse med coronavirussen rammer 17 hovedstadskommuner, erfarer Ekstra Bladet mandag, og de nye restriktioner kan få indflydelse på tilskuerantallet til sportsbegivenheder.

Således beretter mediet, at det ved et møde mellem Folketingets sundhedsordførere mandag kom frem, at en af de ting, som kan rammes, er loftet på 500 personer tilladt til professionel idræt.

De nye restriktioner gælder, ifølge Ekstra Bladet, blandt andet kommuner som Hvidovre, Brøndby, København og Lyngby-Taarbæk, hvorfor hold som Brøndby IF, FC København og Lyngby i 3F Superligaen samt Fremad Amager og Hvidovre i 1. division kan rammes, hvis myndighederne skruer yderligere ned for antallet af tilskuere.

Ifølge avisen gælder de nye restriktioner fra mandag til 2. januar.

I øjeblikket er det tilladt at have 500 personer til stede ved kampe. Det er inklusiv spillere, trænere og presse.

Abonnement til F.C. Københavns hjemmekampe - Fast adgang fra 79 kr./md.* (*6 md. binding / min. 474 kr.)


Af Jonas Dalgård

43 kommentarer

bruger 147364 13:48          
De næste blir at de må spille kampene uden spillere.
4evigthvid4altidblÃ¥ 13:48          
Det her begynder at blive en joke... Har myndighederne nogen evidens på om der er konstateret et større smitteudbrud efter en fodboldkamp?!
Okay så 13:50          
Det ender jo med at der ikke engang må være kommentatorer på stadion - hvilket egentlig ikke ville gøre noget når det er Frimann og Werge.

Forstår stadig ikke at man i parken ikke bare som det mindste må smide 500 tilskuere på hver tribune.
bruger 155188 13:54          
okay så... altså kun i parken? okay så haha
man-fred 13:57          
Det er jo ligegyldigt for både Brøndby og PSE.. 500 "tilskuere" er jo så godt som 0!

Kunne være de skulle starte en håndboldklub. For så længe spille foregår i en indelukket sportshal så er der jo ingen begrænsninger
DameNdoye 13:58          
500 eller ingen. Næsten ligemeget, skulle man tro. Er der ikke noget med at det er rent underskudsforretning med 500 tilskuere alligevel? Så bare læg det ned til 0, hvis det betyder vi kan færdiggøre de sidste kampe inden jul, og så må vi jo håbe man snart kan komme tilbage til de systemer der kørte helt fint før regeringen besluttede at lukke af for de 12.500 tilskuere man kunne have haft i Parken.
Forhammeren 13:58          
Okay
Sundhedsmæssigt ville det måske nok ikke være det helt store problem men helt fair overfor andre hold ville det ikke være
Mandag 18. januar
Søndag 17. januar