Luk

Medie: Brasiliansk angriber er på plads i FCM

| International | 76 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC Midtjylland
Sydbank Pokalen (05/12)
bet365 2,60 3,40 2,50

FC Midtjylland henter den brasilianske angriber Marrony i Atletico-MG på en femårig aftale, efter alle formaliteter er faldet på plads, skriver flere brasilianske medier.

Så ser det ud til, at FC Midtjylland får forstærkning til angrebet.

Handlen har været længe undervejs, men onsdag underskrev den brasilianske angriber Marrony kontrakten med FC Midtjylland, skriver Globo og Estado de Minas.

22-årige Marrony kommer til fra Atletico-MG i hjemlandet på en femårig aftale, skriver begge medier.

FC Midtjylland betaler angiveligt 22 millioner kroner med det samme, mens der skal falde 11 millioner senere hen - der er lidt usikkerhed om, hvorvidt det er i 2022 eller 2023.

Derudover har Atletico-MG sikret sig en række bonusaftaler, eksempelvis kvalificering til Champions League og præstationsbonusser for Marrony, så prisen kan i alt løbe op i 55 millioner kroner, lyder det.

Den brasilianske klub ventes at præsentere salget i løbet af torsdagen.

Marrony kom til Atletico-MG fra Vasco da Gama i sommeren 2020 og havde kontrakt fire år endnu, men han er forblevet reserve og har ikke fået tilkæmpet sig en fast plads på holdet.

Alligevel er det blevet til i alt 62 kampe for klubben, hvor han har scoret 11 mål og leveret fire assists.

Atletico-MG ser ud til at hente lidt af en afløser for Marrony, for klubben meldes tæt på Diego Costa, som salget til FC Midtjylland vil muliggøre, lyder det.


Af Sara Margren

76 kommentarer

Cta 06:33          
Altså ser det som en dyr pris for en spiller som ikke har vanvigttige stats. Det en farlig vej at gå det de har gang i
Arnemanden 06:36          
Tror han bliver rigtig god, fcm må være klare mesterskabsfavoritter. Især når fck sælger alle de gode.0
Riesling 06:55          
Spændende. Nu har fcm en træner der kan takle brasserne, så mon ikke der kan komme en angriber med selvtillid ud af ham. Lyder lidt for dyr, men spændende.
Chelsea93 07:01          
Så nu er det ikke FC Afrika mere, men FC Brasilien
comeon888 07:02          
De må have set noget. Godt nok en høj pris, som der kunne indkøbes mange danske talenter for. Glæder mig til at se om ham her er pengene vær.
Harder2000 07:03          
Noget af en penistransfer med den pris, især hvis klausulerne som nævnt tidligere er let opnåelige (spilletid). Det bliver spændende at se ham og se om han bare brænder ligaen af og bliver et kort bekendtskab.

Statsne er ikke umiddelbart imponerende, men FCM har demonstreret en god evne til at vurdere potentialet dernede fra, så det kunne jo sagtens gå hen og blive vildt.

Fedt med en solid investering i en formodet stjerne til ligaen, så må vi se om PC kan følge trop og kan hive en kanin op af hatten i hovedstaden.
bruger 152501 07:05          
Hvordan kan man som ikke fast mand nå at spille 62 kampe på under et år?
Lørdag 4. december
Fredag 3. december