Luk

Medie: Brøndby-back var aktuel i Hannover

| International | 28 kommentarer
Stort 'Jobbe'-indslag: 'Det var hårdt at få at vide, at man ikke var mentalt klar under Alex'
'Radosevic i en vanvidstackling' - skulle midtbanemanden være vist ud?
Okore om AaB-nederlag: 'Ærgerligt, at vi giver dem to mål'
Frederiksen roser BIF-spiller: 'Han brænder aldrig store chancer' - Se hele interviewet her
Kæk Fisker: 'Hvis han ikke scorer, har vi ikke noget at bruge ham til'
Medie: Brøndby-back var aktuel i Hannover
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (01/09)
Oddset 2,10 3,55 3,25

Nedrykkede Hannover har tidligere haft snøren ude efter Brøndbys venstreback Anthony Jung, skriver Kicker.

Anthony Jung har været fast mand i Brøndby siden Niels Frederiksens ankomst, og tyskerne har stadig to år tilbage af sin nuværende aftale med klubben.

Men han er muligvis også aktuel i hjemlandet.

Netop nedrykkede Hannover har ifølge Kicker således været ude efter 27-årige Jung via en føler fra cheftræner Mirko Slomka.

Ifølge Kicker stammer kontakten dog fra 'noget tid siden', og senest har der ikke været nogen snak mellem parterne, og det er også uvist, om den bliver genetableret.


Af Mikael Blond

28 kommentarer

siposip 16:53          
Ved godt at han netop har spillet et par gode kampe...Men hvis de virkelig er interesseret i a give penge for Jung er de helt ærligt dummere end snot, da jeg efter sidste sæson troede at Brøndby skulle betale for at nogle ville tage ham...Og det ville være en gave af dimensioner til Brøndby...For hold da op hvor har han været ringe...Selv i sin bedste sæson var han jo aldrig bedre end en gennemsnits Venstreback i superligaen.
Danos 16:59          
Selv i sin bedste sæson var han jo aldrig bedre end en gennemsnits højreback i superligaen.
Så er det jo meget godt, at han er venstreback.
siposip 17:25          
Hermed rettet ved godt at manden er venstreback...Må kaldes en tanketorsk.
CAS1977 17:47          
Har det sgu meget underligt med Jung.
Han har virkelig spillet mange dårlige kampe, men i denne sæson - so far - har det vel overvejende været ok, måske endda "fint"?
Jeg synes, han er med i meget offensivt - og kan ikke altid gennemskue, om problemerne kun opstår på grund af Jung - eller også fordi, han ikke får opbakning fra midtbanen?
HGW 17:54          
Ifølge Kicker stammer kontakten dog fra ´noget tid siden´, og senest har der ikke været nogen snak mellem parterne, og det er også uvist, om den bliver genetableret.
altså er det endnu en gang bare et rygte, som intet har på sig. Hold nu op hvor er der agurketid og behov for at skaffe visninger til annoncørerne.
Thales 17:58          
Hej siposip,
Tak for et godt indlæg - er helt enig!
Og jeg kan slet ikke forstå, at ingen andre ser det. Han er jo hverken god i hovedspillet, mand-mand, gennembrud, hurtighed, eller egentligt forsvarsspil.

Noget yderligere ærgerligt for mig er, at Carsten V åbenbart ikke kan se det. Jeg mødte ham tilfældigt på gaden for nylig og spurgte, om han havde tid og lyst til at besvare et spørgsmål. Det var ok. Jeg spurgte, om de ikke ledte efter en ny v-back, og det gjorde de ikke. Han svarede oven i købet, at Jung var blandt de 3-5 bedste i truppen, og at man ikke kunne finde en bedre v-back i suppen til de penge.
Jeg er dybt skuffet. Jeg mener oven i købet, at forsvaret ville blive mere stabilt med en bedre v-back, og derudover har vi brug for at blive mere farlige offensivt via backen i venstre side, så modstanderne ikke bare kan gå ud fra, at de kan angribe efter forgodtbefindende i vores venstre side.
Orlaj 18:04          
Jung er ik speciel god.. Dog er han bedste mand i defensiven lige nu. (ja siger alt)
Alt sælge ham nu, vil være lidt risky. Med mindre man har en direkte erstatning på plads udefra. For både mensah og gammelby er ikke gode nok
Søndag 25. august