Luk

Medie: Brøndby og Astralis var tæt på fusion

| 3F Superliga | 19 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (31/10)
Bet25 2,60 3,50 2,55
bet365 2,45 3,30 2,62

Brøndby IF var ifølge InsideBusiness tæt på en fusion med e-sport-virksomheden Astralis sidste vinter, men Jan Bech Andersen droppede angiveligt forhandlingerne efter modstand i klubbens bestyrelse.

Brøndby IF var tilsyneladende tæt på en fusion med e-sport-virksomheden Astralis for et års tid siden.

Det skriver det danske business-medie InsideBusiness.

Parterne indledte ifølge mediet forhandlinger i slutningen af 2020 om en storstilet fusion, hvor planen var at skabe en slagkraftig koncern i underholdningsindustrien.

Handlen skulle finansieres via udstedelse af nye aktier og billig lånefinansiering, lyder det, og ideen var at drive de to selskaber videre selvstændigt - dog med en fælles ledelse.

Den nuværende Astralis-direktør, Anders Hørsholt, der tidligere har været ansat i FC København skulle være CEO i den samlede koncern, mens Jan Bech Andersen ville blive viceformand. Astralis' nuværende formand, Nikolaj Nyholm, skulle sidde for bordenden som formand.

Jan Bech Andersen valgte dog at trække sig fra de månedlange forhandlinger, blandt andet på grund af modstand mod projektet fra bestyrelsen.

Forhandlingerne ser ikke ud til at blive genoptaget på nuværende tidspunkt, skriver InsideBusiness.

Jan Bech Andersen har tidligere åbnet for ideen om at få nye investorer ind udefra, men det blev altså ikke i denne omgang.


Af Sara Margren

19 kommentarer

Amager213 12:24          
Var det ikke også InsightBusiness der under corona kom med en artikel omkring PSE ikke havde flere penge og skulle sælge ud, eller havde taget meget stats støtte.

Tror ikke der er hold i den historie. Hvad skulle de få ud af en sammenlægning?
Astralias har fået nyt game center ved tivoli, BIF har kun esports i fifa. Derudover er Astralis også børsnoteret så der skal offentlig information ud omkring sådan en forhandling og sammenlægning.
AaBager 12:25          
Linket taler om Astralis "overtagelse" af Brøndby, mere end en ligeværdig fusion. Var Astralis FC mon på vej?
AZKING 12:26          
Tænker det nok heller ikke var blevet velmodtaget hos Brøndbys fans med en tidligere fck direktør, der tilmed efter rygterne har relationer til de mere hardcore fck holigans.
Mener også det var Insidebusiness der var ude og plante en historie om Red Bull og Brøndby for ikke så længe siden.
Sonnichsen 12:28          
Red Bull Astralis IF svinger ellers
DetSatmeDumtSkrevet 12:30          
@Sonnichsen

åhh I love it,
Jeg må igang med at genere noget kapital. Holdet skal består af kontraktfrie spillere, som er tæt på over the hill. Jeg hiver Zorninger ind til at starte med, han skal supportere holdet i 3 år
AZKING 12:36          
DetSatmeDumtSkrevet: God idé. Det mest innovative fodbold superligaen havde set kom Zorniger med. Alle andre savner at snakke om Brøndby, så det er dejligt fcks træner begynder at fokusere på dem i guldkampen og tilmed kalder dem kommende mestre.
Jakobsen86 12:40          
Foretrækker Astralis at være Terrorister i CounterStirke matcher det fint med Brøndbys fansbase at overtage Brøndby.
Søndag 24. oktober