Luk

Medie: Brugge-spids vraget efter oprør i bus

| Champions League | 7 kommentarer

Infoboks

Cercle Brugge - Club Brugge
1. Division A (28/01)
Oddset 7,20 4,40 1,42
bet365 7,50 5,00 1,36

Emmanuel Dennis blev angiveligt rasende over, at han ikke kunne sidde, hvor han ville i Club Brugges spillerbus, hvorfor klubben har fravalgt ham mod Dortmund.

Club Brugge spiller tirsdag aften mod Borussia Dortmund i Champions League, men det bliver uden offensivspilleren Emmanuel Dennis, hvilket der ifølge Het Laatste Nieuws er en noget kuriøs forklaring på.

Det belgiske medie skriver, at Emmanuel Dennis blevet straffet for et udbrud i spillerbussen, som nigerianeren angiveligt stormede ud af.

Årsagen til Emmanuel Dennis' utilfredshed er ifølge Het Laatste Nieuws, at han ikke kunne få lov at sidde, hvor han ville i bussen, da corona-situationen har medført nogle specifikke restriktioner for spillernes placering i spillerbussen.

Club Brugge-træner Philippe Clement bekræfter, at Emmanuel Dennis er blevet sorteret fra for at bryde klubbens regler, men vil ikke uddybe det.

- Dennis er fit, men ikke udtaget. Han fulgte ikke klubbens regler. Det er det, jeg vil sige om det. Jeg foretrækker at fokusere på de spillere, der er tilgængelige, siger Philippe Clement.

Der er kampstart mellem Club Brugge og Dortmund klokken 21 tirsdag aften.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar