Luk

Medie: BVB har afvist Uniteds bud på Sancho

| International | 7 kommentarer

Infoboks

Ifølge engelske BBC skulle Dortmund have afvist Manchester Uniteds bud på Jadon Sancho, da det ikke var højt nok efter tyskernes mening.

Transfersagen, som bare ikke vil dø. Manchester United er nemlig også i dette transfervindue på jagt efter Jadon Sancho, som de håber, de kan få lokket tilbage til England.

Tidligere torsdag kunne tyske Bild så meddele, at United-klubben havde lagt sit første officielle bud på Sancho, som angiveligt lå på omkring 520 millioner kroner, der dog er langt fra de 700 millioner, som Dortmund vil have.

Og efter sigende skulle tyskerne heller ikke være tilfreds med englændernes bud, da de har afvist det, erfarer BBC.com.

Her skulle problemet være, at købsbuddet var alt for lavt, og at United ville betale beløbet over fem år, men den ide var Dortmund altså ikke med på.

Nu er det derfor englændernes tur i spillet om Sancho, og de skulle være i gang med at vurdere, hvorvidt de fortsat kan være med i kampen om Sanchos underskrift.

21-årige Jadon Sancho og Dortmund har papir på hinanden frem til sommer 2023.


Af Raymund Nelausen

7 kommentarer

Poboy 19:20          
Et forsigtigt gæt. United forhandler om prisen igennem hele transfervinduet, og ender alligevel med at betale den pris Dortmund ønsker.
Alle Achtung 19:42          
De har indtil træningslejren. Det har Dortmund ikke lagt skjul på. Samme var gældende i sidste vindue
Will 20:56          
De har indtil træningslejren. Det har Dortmund ikke lagt skjul på. Samme var gældende i sidste vindue
Præcis. Dortmund gider ikke selv blive presset til at skulle have alt til at gå op enten lige før eller efter sæsonstarten. Man vil have mandskabet klar så tidligt op til træningsstart som muligt.

Alle parter ved dette: Dortmund (surprise), United og Sancho.

Sancho er desuden en af de bedst betalte, føler sig godt tilpas i Dortmund, og han har kontrakt frem til 2023.
Sebastian45 21:10          
@Will
Selvom Sancho får en fin løn i Dortmund, kan United formentlig sagtens matche den - og forøge den markant, for den sags skyld. En ung englænder, der har mulighed for at komme hjem til sit fædreland og spille for den største klub i England, er meget tiltalende.

Jeg skriver ikke, at Sancho nødvendigvis skifter, men der er i hvert fald meget der taler for, at Sancho vil foretrække United frem for Dortmund. Rygterne siger også, at en aftale mellem Sancho og United er kommet på plads, uden de største problemer vel at mærke (ligesom den, ifølge rygterne, var sidste sommer), hvilket indikerer en spiller, der gerne vil tilbage til England, uagtet han er glad og tilpas i Dortmund.
Will 21:16          
Ja, Sancho vil da videre til United - det er vi da helt enige om.

Men min pointe er, at hvis Dortmund overholder sin gentlemanaftale i forhold til ham, og Untied (med flere) ikke indløser den fastsatte pris, så er jeg sikker på, at han også gerne tager et år til i Dortmund.

Han agerede ikke problembarn sidste år, og det tænker jeg heller ikke, at han vil gøre i år.

Han skal da tilbage til øen - det har sådan set hele tiden været Dortmund og Sanchos retorik i al den tid, som han har været i det tyske.
Clemme_ 05:30          
Vil nu hellere at United fokuserede på en CB og en CDM samt HB.
Glory glory united 13:49          
Clemme_

CB og HB er jeg enig i, men det er simpelthen også brug for en rigtig god højrefløj. Det har der ikke været i mange år.
Torsdag 17. juni