Luk

Medie: BVB og Delaney arbejder på ny aftale

| Bundesliga | 15 kommentarer

Infoboks

Dortmund - Union Berlin
Bundesliga (19/09)
Oddset 1,37 5,30 7,65
bet365 1,36 5,25 8,00

Ifølge tyske Ruhr Nachrichten arbejder Dortmund angiveligt på at forlænge aftalen med Thomas Delaney, som har kontraktudløb til næste år.

Siden 2018 har Thomas Delaney haft Signal Iduna Park som sin hjemmebane, da han har tørnet ud for Dortmund i Bundesligaen.

Danskeren har dog i flere omgange været rygtet væk fra klubben, og det er ikke en undtagelse denne sommer, da han står foran et kontraktudløb i 2022, men måske bliver han alligevel.

Tyske Ruhr Nachrichten erfarer nemlig ifølge Sport.de, at Dortmund og Delaney arbejder på en mulig forlængelse af kontrakten, så danskeren fortsat kan repræsentere klubben i fremtiden.

Det ville i det tilfælde være noget af en nyhed for Delaney, da han i den seneste tid har været rygtet kraftigt til engelsk fodbold. BVB's nye cheftræner, Marco Rose, har dog måske alligevel et godt øje til Delaney.

29-årige Thomas Delaney har spillet 86 kampe i alle turneringer for Dortmund siden sin debut i 2018.


Af Raymund Nelausen

15 kommentarer

Dorffinho 15:32          
Han tager nok et par år mere i Dortmund, inden han tager til FCK
Sgaj 15:38          
Var det ikke i sidste uge det hed noget i stil med: "Medie: Delaney skal sælges"?

De kan vist ikke helt finde ud af det.
Slettet(550805210709) 15:43          
Er der nogen som følger Dortmund som kan sige om denne forlængelse er af ren økonomisk betydning (at man forlænger så man kan sælge ham for mere da hans kontrakt ikke er ved at løbe ud) eller at man rent faktisk har fundet ud af han måske alligevel kan være med til at bidrage på banen? Håber for Delaney han får mere spilletid i den kommende sæson hvor end det måtte være. Han så lidt rusten ud ved dette EM ift hvad han har vist tidligere synes jeg.
Jake4 15:46          
Fantastisk nyhed! Syntes personligt han er utroligt vigtig for Dortmund.
Fl@skebøf 16:33          
Fedt. En af mine favoritter selvom jeg hverken er Dortmund eller FCK tilhænger.

Dejligt hvis sympatiske Delaney fortsætter i Bundesligaen.
quazz 16:43          
Synes Delaney burde finde en anden klub. Han bliver aldrig god nok til at være en del af den ideelle start 11’er i Dortmund. Han burde enten tage til PrL eller tage et skridt ned i Tyskland.
Mac2907 17:03          
Ikke overraskende. Fodbold leves i øjebliksbilleder, og da TD havde et godkendt EM på øverste hylde så forandres tilstandene. Det er bedst for TD at blive i en klub der kontinuerligt spiller i et europæisk gruppespil i stedet for knæfald for en lidt højere løn og "pondus cup" i UK…….
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september