Luk

Medie: Chelsea brændt varm på FCK's Roony

| International | 22 kommentarer

Infoboks

Zenit - Chelsea
Champions League gruppe H (08/12)
Oddset 5,70 4,20 1,55
bet365 5,75 4,33 1,53

B.T. skriver onsdag, at FC Københavns 16-årige offensivspiller Roony Bardghji allerede er et varmt navn hos Premier League-giganten Chelsea, der skulle have set Roony an igen på det seneste.

16-årige Roony Bardghji fik for nylig debut for FC København seks dage efter sin fødselsdag, og her viste den unge offensive svensker sig frem på flot vis.

Roony Bardghji viste prøver på sit store talent, og det talent har Premier League-giganten Chelsea også bemærket.

Det skriver B.T., der beretter, at Chelsea allerede var inde i billedet, da FCK hentede Roony i Malmö FF, men nu på det seneste også har set den unge spiller an i to omgange – først ved en U19-kamp tidligere på måneden og siden i søndagens kamp mod AGF, hvor Roony fik seniordebut.

B.T. melder, at interessen ikke skulle have udmøntet sig i noget konkret endnu, men det kunne blive en løsning, hvor Chelsea køber Roony og udlejer ham igen i en eller flere sæsoner – det skulle dog ikke være interessant for FCK.

Foruden Chelsea har klubber som Bayern München, Barcelona og Ajax tidligere vist intereses for Roony Bardghji, skriver B.T.

Roony Bardghji kom til FCK fra Malmö FF i sommeren 2020 som 14-årig, og han skrev under på sin ungdomskontrakt på sin 15 års fødselsdag i november 2020.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Jonas Dalgård
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december