Luk

Medie: Danske klubber lurer på gratis Sanneh

| International | 21 kommentarer

Infoboks

Anderlecht - Waasland-Beveren
1. Division A (22/01)
Oddset 1,33 5,30 7,65

Ifølge det belgiske medie Het Laatste Nieuws er flere danske klubber interesseret i Bubacarr Sanneh, som Anderlecht angiveligt er klar til at slippe gratis.

Bubacarr Sanneh rykkede i 2018 fra FC Midtjylland til Anderlecht, men nu kan stopperen måske være på vej tilbage til dansk fodbold.

I hvert fald melder det belgiske medie Het Laatste Nieuws, at Anderlecht er klar til at give slip på Sanneh, som slet ikke har slået igennem i klubben.

Ifølge mediet har flere danske klubber vist interesse for den stærke stopper, som da heller ikke vil koste det store at hente i den belgiske storklub.

Het Laatste Nieuws mener i hvert fald at vide, at Anderlecht, som i sidste sæson lejede Sanneh ud til Göztepe og Oostende, er villige til at slippe Sanneh gratis.

Den store hurdle i forhold til en retur til Superligaen skulle være Sannehs løn. Han tjener angiveligt omkring seks millioner om året i Anderlecht og er ifølge avisen desuden lige blevet far og ønsker derfor at blive i Belgien.

Avisen mener dog at vide, at ingen belgiske klubber pt. viser interesse for den 25-årige forsvarsspiller. 


Af Mikkel Nøhr

21 kommentarer

Hamdenseje18 08:13          
Kom så FCK! Ind med ham og zanka, ud med bjelle og papa
Funkeeh 08:13          
Husker ham som super i FCM og Horsens. Utroligt han overhovedet ikke har kunne klare det i hverken Anderlecht eller Oostende i Belgien
Slettet(582322202208) 08:23          
Ja han var god i 3 mands forsvar. Om han vil kunne klare at spille i så udpræget et zone forsvar som fck spiller kunne jeg godt være lidt i tvivl om.

Omvendt husker jeg som ok hurtig, og det kunne vi godt bruge noget af i vores forsvar.
HGW 08:28          
Kom så FCK! Ind med ham og zanka, ud med bjelle og papa
Zanka kan du godt skyde en hvid pil efter. Bjelland hænger I nok på. Papa burde være muligt at komme af med.
fiskerjens 08:34          
oplagt til fck?
NicolajNorling 08:36          
Jeg så ham gerne i Brøndby. Men lad os være ærlige: hvis han er gratis er det kun FCK og FCM i Danmark der er relevante. Brøndby ville måske kunne strække sig til 300.000 om måneden hvis han var gratis og ikke skulle have stort sign on fee (nok nærmere 200-250). FCK ville kunne tilbyde 500.000 hvis de ville. FCM ikke så meget, men der er jo nok gammel kærlighed - og CHL kval.

Men en Gratis Sanneh kan nok også tiltrække sig interesse fra de fleste klubber i Belgien, Holland samt mindre klubber i Frankrig og Italien - ellers er der jo altid Brentford.
Slettet(582322202208) 08:44          
@Nicolaj Norling

Hvis artiklen er sand er der ikke interesse fra Belgien. Det er nok heller ikke alle klubberne i Belgien der kan være med på den løn.
Tirsdag 19. januar