LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Medie: De Jong rykker til PSG i rekord-transfer

| International | 41 kommentarer
Medie: De Jong rykker til PSG i rekord-transfer
Foto: Getty Images

Infoboks

Reims - PSG
Ligue 1 (24/05)
bet365 6,50 5,00 1,45
NordicBet 5,90 5,00 1,46
Oddset 5,80 4,90 1,45
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!

Ifølge hollandske De Telegraaf har ombejlede Frenkie de Jong besluttet sig for at skifte til Paris Saint-Germain. Prisen lyder angiveligt på 560 millioner kroner, hvilket vil slå alle rekorder i Æresdivisionen.

Frenkie de Jong har været rygtet til både Barcelona og Manchester City, men nu ser det ud til, at det hollandske megatalent har besluttet sig for, hvad fremtiden skal bringe.

Den som regel meget troværdige De Telegraaf-journalist Mike Verweij skriver således i sin avis, at den 21-årige midtbanespiller har besluttet sig for at skifte til Paris Saint-Germain, og at prisen kommer til at lyde på 560 millioner kroner.

PSG har ifølge den hollandske avis sendt en delegation til Amsterdam, og torsdag lykkedes det angiveligt at overtale unge De Jong om at slutte sig til Neymar, Kylian Mbappe og de andre stjerner.

Besøget af den franske delegation er blevet bekræftet af Ajax-sportsdirektør Marc Overmars, som dog slår fast, at der ikke er lavet en aftale endnu, og at andre klubber også er interesserede.

Frenkie de Jong har selv for nylig udtalt, at han ignorerer rygterne om sit klubskifte, og at han ikke ved, hvad fremtiden vil bringe.

Prisen på 560 millioner kroner kommer til at slå alle rekorder i Holland. Aldrig er en spiller blevet solgt fra en hollandsk klub for så højt et beløb.

Davinson Sanchez blev ifølge De Telegraaf solgt fra Ajax til Tottenham for knap 300 millioner kroner.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj