Luk

Medie: Dean Smith er i kontakt med Norwich

| Premier League | 7 kommentarer

Infoboks

Norwich - Crystal Palace
Premier League (09/02)
bet365 3,40 3,25 2,15

Bundproppen Norwich har talt med Aston Villas netop fyrede træner Dean Smith om at tage over i den østengelske klub. Frank Lampard og Bodø/Glimts Kjetil Knutsen er også på holdets ønskeliste.

Dean Smith har angiveligt været til jobsamtale hos Norwich, hvor man skal finde erstatningen for netop fyrede Daniel Farke.

Til den samtale har englænderen imponeret med sin viden om truppen, spillestil og klubkultur. Det erfarer Sky Sport.

Smith, som før Aston Villa var træner i Brentford, menes at være varm på jobbet, da han blot ønsker at komme i gang med sin trænergerning igen.

Foruden Dean Smith har klubben ifølge TalkSport haft kig på Frank Lampard, som har været uden job siden Chelsea-fyringen i januar og Bodø/Glimts succestræner Kjetil Knutsen.

Alligevel skulle Smith være favorit, da hans meritter med Aston Villa skulle være særdeles tiltalende for Norwich-ledelsen.


Af Cillian Murphy

7 kommentarer

hollie 22:06          
Knutsen ville være for fedt! Men nogle flotte navne alligevel. Norwich har dog fundamentet til mere og som gammel FM spiller må jeg sige, at der ikke er mange engelske klubber med et mere spændende fundament. Et af de bedste akademier i England, utrolig sund bundlinje og en hel del store talenter.
hollie 22:09          
Lig dertil at områdets eneste konkurrent er Ipswitch. Der kan støvsuges i øst og vest for talent. De burde se mod Brighton for inspiration. Ikke i tvivl om de stryger op igen for 3 gang. Håber de finder balancen i 3 forsøg.
Slettet(131037211411) 22:18          
Kjetil Knutsen, nej tak. Det er som om, at klubberne bevidst leder efter "midlertidige"
trænere
langtfraliverpool 22:41          
Da Brighton hentede Potter var hans eneste præstation det han lavede i Sverige. Knutsen kan godt vise sig som en ny Potter. De to andre er i øvrigt fine navne for en klub som Norwich. Jeg er enig i at Knutsen er et sjovt bud.
MR. Buur 00:03          
Norwich skal have justeret deres defensiv og her mangler Lampard taktiske kompetencer, derfor ville en Dean Smith være et bedre bud, men er der reelt en tro på at sæsonen kan redes eller handler det om at gøre sig klar til et år i Championship ?

Det undrer mig lidt at en træner som Bo Svensson ikke er i spil til PL jobs... det han har udrettet med Mainz er jo nærmest mirakler...
Frank8 08:24          
Længere nede i nyhedsbunken, skrives der at Lampard er på plads i Norwich... ikke super journalistik, vel?!!!!
TheUnitedWay 08:54          
Norwich har solgt deres sæson med middelmådige indkøb. Det bliver en enormt vanskelig opgave for Smith.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar