Luk

Medie: Der forhandles om Sanchez-skifte

| International | 7 kommentarer
Medie: Der forhandles om Sanchez-skifte
Foto: Getty Images

Infoboks

Manchester United - FC Astana
Europa League Gruppe L (19/09)
bet365 1,25 5,50 13,00
NordicBet 1,29 6,30 10,00
Oddset 1,25 6,20 10,00

Alexis Sanchez' agent er ifølge Sky Sports i England for at forhandle et skifte til Inter med ledelsen i Manchester United. 

Sky Sports oplyser søndag, at Alexis Sanchez' agent er i England for at forhandle et skifte på vegne af Inter.

Der er ifølge mediet tale om en lejeaftale sæsonen ud.

30-årige Sanchez har siden sit skifte fra Arsenal til Manchester United ikke kunnet gøre en positiv forskel, og et skifte til Serie A skulle derfor lyde tiltalende for den lille chilener.

Inter har allerede sikret sig Romelu Lukaku fra Manchester United. 


Af Thor Carlskov

7 kommentarer

Mikologokos 18:38          
Jeg synes han skal blive som reserve selvom han hiver en ret dyr løn og ikke har præsteret, men det kommer til at være ret tyndt oppe på de forreste pladser hvis vi sælger eller lejer ham ud
The factory 19:01          
Er der ikke noget med han skaber uro i klubben, så mon ik det er bedst at sende ham videre,.. Osse for hans egen karriere..
Slettet(400801191609) 19:09          
Jeg synes han skal blive som reserve selvom han hiver en ret dyr løn og ikke har præsteret, men det kommer til at være ret tyndt oppe på de forreste pladser hvis vi sælger eller lejer ham ud
Jeg vil nærmere påstå, at det netop ser tyndt ud når Sanchez er på banen. B.la Gomes og Chong har begge set langt bedre ud i de kampe de har fået.
Mikologokos 19:20          
Ecker2 jeg er ikke uenig i det du skriver, de gør det godt, jeg er bare i tvivl om det er en god idé at gøre en smal offensiv endnu smallere :)
Glory glory united 19:25          
Sanchez har ikke hjertet med og SKAL videre! Der er ikke plads til folk, som ikke vil klubben 100%.
Interarsenal 19:40          
Jeg tror faktisk det vil passe sanchez med liv og kultur og ikke mindst vejen i Italien, jeg synes problemer med ham i manchester er han da kom til var han måske udtænkt og være stjerner på hold sammen med pobga men han har gjort det så dårligt det aldrig bliver tilfælde og men har jo set gang på gang med ham at hvis han ikke få tillid og er hold omdrejningernepusk så fald han bar i niveau og humøret og begynder og lave uro i truppen, se bare i Arsenal det er faktisk et godt eksempel udover han bliver utilfreds med arsenal ikke vil imødekomme hans ønske om så højt lønforhøjelse, men i inter ville han faktisk bliver hold større stjerner og der absolut stor s fordi en sanchez i topform og i spillet humøret hold da op en verdensklasse spiller jo, og han kender serie A rigtig rigtig god så det ville være rigtig godt og kom til inter Milan
dutch dude 20:02          
Interarsenal - fanger godt grundlaget for din hypotese, men forskellen er at hans "down" periode ikke har været i nærheden af de år han har været i United.. og så er han 30 nu, og han fik sit gennembrud som 18, så tror ærlig talt også ham bliver et flop i Inter.. men anyway, kommer vi af med hans løn, så må han meget gerne smutte!!
Torsdag 19. september